e-mail e-mail
Menu
http://frescoselect.nl/uploads/images/peersplash.jpg

(Open) sollicitatie & werkwijze voor sollicitanten

Mensen met relevante werkervaring in de retail, e-commerce, wholesale of brands worden uitgenodigd een open sollicitatie te mailen. Ook mensen die een bachelor of master-opleiding (bijna) hebben afgerond en de ambitie hebben om in een van deze branches te werken kunnen hun cv en ambities/wensen mailen.

Je krijgt van ons spoedig een reactie. Indien passend denken wij graag mee over je loopbaan en je volgende stap, nu en in de toekomst.

Een kennismakingsgesprek is een voorwaarde om voorgesteld te worden aan een nieuwe werkgever. Tijdens dit gesprek kan een intelligentie-meting uitgevoerd en een video-presentatie vastgelegd worden als extra service bij het voorstellen aan deze werkgever.

Bij het hele traject tot en met de start bij de nieuwe werkgever blijven wij nauw betrokken en kunnen wij steeds adviseren. Ook erna blijven wij graag contact houden. 

 

Privacy

Fresco Select werkt volgens de richtlijnen van de AVG privacy wet van 25 mei 2018 en vraagt dit ook van alle opdrachtgevers. Zie hiervoor verder "Fris & Fruitig".

De medewerkers van Fresco Select gaan altijd vertrouwelijk met je gegevens om.  Vertrouwelijke gegevens worden pas gedeeld met werkgevers na je uitdrukkelijke toestemming. Ook werkgevers zijn middels een overeenkomst gehouden aan je privacy.

 

Strategische allianties

Om u optimaal van dienst te kunnen zijn er een aantal strategische partnerships aangegaan. Fresco Select streeft ernaar om een optimale marktmix te verkrijgen, zodat steeds tegen lage overheadkosten een uitstekende dienstverlening gerealiseerd kan worden

Daarbij gaat het om:

1. allianties om te kunnen opschalen en u breder/verder van dienst te kunnen zijn, met een beperkt aantal:

  1. consultants / gespecialiseerde Werving & Selectiebureaus
  2. (inter)nationale netwerkpartners

2. allianties voor de uitbreiding van de dienstverlening:

  1. een studio voor het maken van authentieke video-cv's
  2. assessmentpartner(s) en
  3. (e-)coach & trainer(s).

 

Actuele online vacatures vind je op de vacature-pagina.

Fris & Fruitig vermeldt nieuws & vervulde vacatures van 2014.

Voor vragen of info neem graag contact op met Evert Fermin (zie de contactpagina).