e-mail e-mail
Menu
http://frescoselect.nl/uploads/images/diverssplash2.jpg

Werkwijze voor werkgevers

Bij nieuwe klanten en nieuwe opdrachten brengen wij eerst in een kennismakingsgesprek het bedrijf, de vacature en de belangrijke harde en zachte zoekcriteria in kaart.

Gezamenlijk op het doel af

Wij bieden drie opties voor de search:

  • op basis van no cure no pay
  • een exclusieve search, met een korting op de fee
  • of search en bemiddeling voor interim management.

Nadat de search-strategie, sollicitatieprocedure en de sollicitatiecommissie bepaald is, leggen wij in de search-overeenkomst de afspraken vast, waarna de search start. Evert Fermin is verantwoordelijk voor de searches en laat zich zo nodig bijstaan door een of meerdere (vaste) freelancers.

Gemiddeld stellen wij binnen 3 weken de eerste kandidaten aan u voor. Gespreksdata kunt u desgewenst direct en rechtstreeks met de kandidaat inplannen. Evert Fermin blijft gedurende het hele proces betrokken en kan advies geven en bemiddelen tot en met het arbeidscontract en de proeftijd.

Fresco Select biedt kwaliteit. Evert Fermin is lid van het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP-Psycholoog) en respecteert de (laatste) gedragscode zoals vastgesteld door de Orde van Adviseurs voor Werving & Selectie (OAWS).

Als service bieden wij een intelligentie-meting aan als onderdeel van de screening. Intelligentie is een van de betrouwbaarste voorspellers van succes. Op aanvraag kunnen wij ook een uitgebreider (e-) assessment uitvoeren, of adviseren over nieuwe of reeds uitgevoerde assessments bij een derde partij.

Als verdere service kan een video-presentatie van de kandidaten helpen bij de eerste selectie.

Tenslotte hanteren wij een garantieregeling.

Strategische allianties

Om u optimaal van dienst te kunnen zijn er een aantal strategische partnerships aangegaan. Fresco Select streeft ernaar om een optimale marktmix te verkrijgen, zodat steeds tegen lage overheadkosten een uitstekende dienstverlening gerealiseerd kan worden.

Daarbij gaat het om:

1. allianties om te kunnen opschalen en u breder/verder van dienst te kunnen zijn, met een beperkt aantal:

  1. consultants / gespecialiseerde Werving & Selectiebureaus
  2. (inter)nationale netwerkpartners

2. allianties voor de uitbreiding van de dienstverlening:

  1. een studio voor het maken van authentieke video-cv's
  2. assessmentpartner(s) en
  3. (e-)coach & trainer(s).

 

Actuele onine vacatures staan op de vacature-pagina.

Fris & Fruitig vermeldt nieuws & vervulde vacatures vanaf 2014.

Fresco Select werkt volgens de richtlijnen van de AVG privacy wet van 25 mei 2018 en vraagt dit ook van alle opdrachtgevers. Zie hiervoor verder "Fris & Fruitig".

Voor contact, info en/of de algemene voorwaarden bel of mail Evert Fermin