e-mail e-mail
Menu
http://frescoselect.nl/uploads/images/fruit-1.jpg
22 jun. 2018

Buyer Garden & Outdoor - m/v - on-hold

Retail • 5+ jaar • Bachelor commercial • Noord-Holland • Full-time

Ter versterking van een internationale retailorganisatie.

Als  Buyer beschik je over een echte handelsgeest en ga jij op zoek naar aantrekkelijke artikelen tegen optimale inkoopcondities. Met een verrassend volledig en verbazend voordelig  Garden & Outdoor assortiment zorg jij dagelijks voor blije klanten.

Wat ga je dagelijks doen

Als Inkoper ben je onderdeel van de afdeling Inkoop en werk je nauw samen met de (Senior) Inkoper van onze succesvolle productgroep  Tuin & Outdoor. De werkzaamheden zijn gericht op het begeleiden van de inkoop van A tot Z van ons uiteenlopende assortiment, denk hierbij aan producten als graszaad & tuinkabouters tot festival- & kampeerbenodigdheden.
Als Inkoper draag je een grote verantwoordelijkheid in de samenstelling van het assortiment. Je overlegt met de Senior Inkoper wat de beste route en strategie is om de klant van dienst te zijn. Doordat jij constant op zoek bent naar nieuwe artikelen en weet waar de vraag ligt, is jouw invloed groot op wat er uiteindelijk in de winkels komt te liggen.
Jij vindt het prettig om snel te schakelen, want ons assortiment wisselt snel met elke week nieuwe producten tegen scherpe prijzen zorgt ervoor dat jij dagelijks op zoek bent naar nieuwe producten tegen optimale inkoopcondities (continuïteit, prijs, hoeveelheid, kwaliteit), dit doe je uiteraard in samenwerking met diverse internationale leveranciers & producenten.
Verder bereid je onderhandelingen met (potentiële) leveranciers voor & zorg je samen met de afdeling stockplanning dat jouw artikelen altijd voorradig zijn in onze distributiecentra. Daarnaast houd je de markt nauwlettend in de gaten, zo zorg jij ervoor dat wij de laagste prijs kunnen blijven garanderen in de landen waarin we momenteel actief zijn.


Wat kenmerkt jou als Inkoper 

De Inkoper is commercieel, voelt zich thuis in een dynamische omgeving en kent een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Daarnaast ben je assertief en maak je je hard voor hetgeen je wilt bereiken.
En verder:
• Afgeronde HBO opleiding (bijv. commerciële economie, IBMS, Logistiek en Economie etc.)
• Minimaal 5 jaar werkervaring in retail of soortgelijk. De ideale kandidaat heeft ondernemerschap in het bloed zitten & is eerder commercieel bezig geweest.
• Je bent analytisch sterk en kan je verkoopdata vertalen naar (nieuwe) producten en de winkelvloer;
• Je hebt affiniteit met de productgroep Tuin & Outdoor en je voelt je thuis in een internationale omgeving waarbij de Engelse taal geen geheimen voor je heeft.

Dit bieden we jou

Arbeidsvoorwaarden

• Aantrekkelijk salaris o.b.v. een 38-urige werkweek
• 15% personeelskorting op je aankopen bij ons.


Persoonlijke groei: we openen elke week winkels in binnen- en buitenland. De snelle groei ons een succesvolle organisatie met een razendsnelle ontwikkeling. De verwachting is dat het complete assortiment verder zal uitbreiden, wat deze functie extra uitdagend maakt.
Daarnaast brengt de expansie uitdagingen met zich mee qua processen, de inkoop van steeds grotere partijen goederen & verdere internationalisering van ons bedrijf. Je kunt met een ondernemende instelling bijdragen aan de verdere professionalisering van onze Inkoop afdeling en jezelf met de juiste drive verder ontwikkelen tot bijvoorbeeld Senior Inkoper.

Vacaturenummer: 180601

Heb je interesse in deze vacature?

print mail Tip een vriend(in) Tip een vriend(in) solliciteer direct Solliciteer

 
 

Voor de bijlagen geldt: Max. 2 MB, alleen pdf, doc, docx en odt bestanden.

Contactpersoon: Evert Fermin