Vestigingsmanager Fmcg - Amsterdam - m/v
Horeca/Food • +4 jaar leidinggevende horeca/food • MBO • Amsterdam • 32-38 uur pw
Voor een Site regio Amsterdam met een nieuw concept food/horeca langs de snelweg, is een internationale organisatie met 350 sites in Nederland op zoek naar Foodmanagers.
Het concept
Met het nieuwe concept zijn al zes Sites geopend en met de nieuwe openingen wordt het concept verder ontwikkeld en bijgeschaafd. De gasten genieten hier van een ruime keuze aan lekker en goed eten voor onderweg én thuis. Heerlijke versbelegde broodjes en smakelijke snacks, maar ook salades, verse sappen en koffie. Zo halen de gasten alles uit hun dag, ook onderweg!
Bij de Sites staan kwaliteit en gastgerichtheid hoog in het vaandel. De rollen, achtergronden en ambities van onze medewerkers zijn even zo divers als de zakelijke belangen in Nederland. Welke functie zij ook bekleden, alle medewerkers hebben uiteenlopende carrière- en ontwikkelingsmogelijkheden. Om succesvol te zijn in een concurrerende markt zijn wij voor hen op zoek naar de beste mensen, naar enthousiast talent dat samen met hen de toekomst mede vorm geven.
De functie
Als Foodmanager ben je in deze operationele functie verantwoordelijk voor een team van ongeveer 20 tot 25 mensen. Je bent gedreven, enthousiast en weet anderen te inspireren, motiveren, coachen en mee te nemen in (cultuur) veranderingen. Medewerkers voelen zich bij jou welkom en worden gewaardeerd. Jouw kwaliteiten zitten ook in de details, je herkent situaties en bent in staat om op effectieve manier feedback te geven en samen te werken. Het team verbinden is je talent.
Je bent gericht op (voedsel)veiligheid en het creëren van een veilige werkomgeving. Dus zorgt je voor de optimale presentatie van het food service assortiment, doet bestellingen en het voorraadbeheer conform HACCP regels en procedures. Je bewaakt de kwaliteit van de producten en zorgt voor een correcte administratieve afhandeling.
Vanzelfsprekend ben je je bewust van de wensen en behoeften van onze gasten. Je weet onze gasten te verrassen en ziet een uitdaging in het leveren van een ultieme gastbeleving.
Je start in een uitgebreid trainings/opleidingsprogramma.
Gevraagd
- MBO werk- en denkniveau
- Gastgericht
- Commercieel denken en resultaatgerichtheid
- Impact- en overtuigingskracht
- Coachende- en opleidingsvaardigheden
- Samenwerken
- Plannen en organiseren
- Analytisch- en probleemoplossend
- Delegeren
- Kwaliteitsgerichtheid
- Minimaal 4 jaar ervaring met leiding geven in de food / horeca.
Deze afwisselende en verantwoordelijke baan is voor 32-38 uur per week, deze uren kunnen verspreid worden over 4 à 5 dagen per week in ochtend-, middag-, of avonddiensten, ook in het weekend. Voor deze baan geldt een arbeidsovereenkomst voor 32 of 38 uur per week, dus geen oproepovereenkomst. Voor deze retail / horeca functie bieden zij passende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een reiskostenvergoeding en bonusregeling.
Heb je interesse in deze vacature?
Tip een vriend(in) Solliciteer
Voor de bijlagen geldt: Max. 2 MB, alleen pdf, doc, docx en odt bestanden.
Contactpersoon: Evert Fermin