e-mail e-mail
Menu
http://frescoselect.nl/uploads/images/fruit-1.jpg
27 sep. 2018

Food/horeca Manager m/v

Horeca/Food • +4 jaar leidinggevende ervaring • MBO • Amsterdam, Hoofddorp, Wateringen FT / PT

Voor diverse Sites met een food/horecaconcept langs de snelweg zoekt, een internationale organisatie met 350 sites in Nederland, een Food/horeca Manager m/v 32-38 uur .
Bij de Sites staan kwaliteit en gastgerichtheid hoog in het vaandel. Om succesvol te zijn in een concurrerende markt zijn zij op zoek naar de beste mensen, naar enthousiast talent dat samen met hen de toekomst mede vorm geven.

Als Food/horeca Manager ben je in deze operationele functie verantwoordelijk voor een team van ongeveer 20 tot 25 mensen. Je bent gedreven, enthousiast en weet anderen te inspireren, motiveren en coachen . Medewerkers voelen zich bij jou welkom en worden gewaardeerd. Jouw kwaliteiten zitten ook in de details, je herkent situaties en bent in staat om op effectieve manier feedback te geven en samen te werken. Het team verbinden is je talent.
 
Je bent gericht op (voedsel)veiligheid en het creëren van een veilige werkomgeving. Dus zorgt je voor de optimale presentatie van het food service assortiment, doet bestellingen en het voorraadbeheer conform HACCP regels en procedures. Je bewaakt de kwaliteit van de producten en zorgt voor een correcte administratieve afhandeling.
Vanzelfsprekend ben je je bewust van de wensen en behoeften van onze gasten. Je weet onze gasten te verrassen en ziet een uitdaging in het leveren van een ultieme gastbeleving.
 
Opleiding: MBO werk- en denkniveau

Gevraagde competenties:

  • Gastgericht   
  • Commercieel denken en resultaatgerichtheid                                                              
  • Impact- en overtuigingskracht                                                
  • Coachende- en opleidingsvaardigheden                       
  • Samenwerken                                                             
  • Plannen en organiseren                                          
  • Analytisch- en probleemoplossend                               
  • Delegeren                                                                   
  • Kwaliteitsgerichtheid
  • Minimaal 4 jaar ervaring met leiding geven in de food / horeca.        

                     
                                                  
Deze afwisselende en verantwoordelijke baan is voor 32-38 uur per week, deze uren kunnen verspreid worden over 4 à 5 dagen per week in ochtend-, middag-, of avonddiensten, ook in het weekend. Voor deze baan geldt een arbeidsovereenkomst voor 32 of 38 uur per week, dus geen oproepovereenkomst. Voor deze retail / horeca functie bieden wij passende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een reiskostenvergoeding en bonusregeling.

Vacaturenummer: 180905

Heb je interesse in deze vacature?

print mail Tip een vriend(in) Tip een vriend(in) solliciteer direct Solliciteer

 
 

Voor de bijlagen geldt: Max. 2 MB, alleen pdf, doc, docx en odt bestanden.

Contactpersoon: Marjan van Cortenberghe