e-mail e-mail
Menu
https://frescoselect.nl/uploads/images/fruit-1.jpg
1 feb 2019

Shiftmanager Amsterdam m/v

Horeca/Food • +4 jaar leidinggevende ervaring • MBO • Amsterdam • Vanaf 20 uur pw

Voor een site met een food/horecaconcept langs de snelweg zoeken we, voor een internationale organisatie met 350 sites in Nederland, een Horeca Manager m/v  (vanaf 20 uur) .

Bij de Sites staan kwaliteit en gastgerichtheid hoog in het vaandel. Om succesvol te zijn in een concurrerende markt zijn zij op zoek naar de beste mensen, die samen met hen de toekomst mede vorm geven.

De functie

Als Horeca Manager ben je in deze operationele functie verantwoordelijk voor een team van ongeveer 20 mensen. Je bent gedreven, enthousiast en weet anderen te inspireren, motiveren, en coachen. Medewerkers voelen zich bij jou welkom en worden gewaardeerd. Jouw kwaliteiten zitten ook in de details, je herkent situaties en bent in staat om op effectieve manier feedback te geven en samen te werken. Het team verbinden is je talent.
 
Je bent gericht op (voedsel)veiligheid en het creëren van een veilige werkomgeving. Dus zorgt je voor de optimale presentatie van het food service assortiment, doet bestellingen en het voorraadbeheer conform HACCP regels en procedures. Je bewaakt de kwaliteit van de producten en zorgt voor een correcte administratieve afhandeling.
Vanzelfsprekend ben je je bewust van de wensen en behoeften van de gasten. Je weet de gasten te verrassen en ziet een uitdaging in het leveren van een ultieme gastbeleving.
 
Opleiding: MBO werk- en denkniveau


Gevraagde competenties:

  • Gastgericht   
  • Commercieel denken en resultaatgerichtheid                                                              
  • Impact- en overtuigingskracht                                                
  • Coachende- en opleidingsvaardigheden                       
  • Samenwerken                                                             
  • Plannen en organiseren                                          
  • Analytisch- en probleemoplossend                               
  • Delegeren                                                                   
  • Kwaliteitsgerichtheid
  • Minimaal 4 jaar ervaring met leiding geven in de food / horeca.        

                     
                                                  

Vacaturenummer: 190202

Heb je interesse in deze vacature?

print mail Tip een vriend(in) Tip een vriend(in) solliciteer direct Solliciteer

 
 

Voor de bijlagen geldt: Max. 2 MB, alleen pdf, doc, docx en odt bestanden.

Contactpersoon: Evert Fermin