e-mail e-mail
Menu
https://frescoselect.nl/uploads/images/fruit-1.jpg
13 jul 2017

(Junior) Inkoper Laundry & Cleaning - m/v

Retail • +5 jaar • HBO Commercieel • Noord-Holland • Full-time

voor een marktleider in de internationale retail.


“Als (Junior) Inkoper beschik je over een echte handelsgeest en ga jij op zoek naar aantrekkelijke artikelen tegen optimale inkoopcondities. Met een aantrekkelijk en voordelig Laundry & Cleaning assortiment zorg jij dagelijks voor blije klanten.”

WAT JE DAGELIJKS GAAT DOEN

De functie van (Junior) Inkoper biedt veel uitdaging en is alleen voor jou weggelegd als je échte passie voor Fast Moving Consumer Goods (FMCG) hebt. Je bent verantwoordelijk voor een categorie. Je bepaalt je de beste inkoopstrategie voor het Laundry & Cleaning assortiment binnen de unit FMCG. Kortom: Jij bent medeverantwoordelijk voor het assortiment van al onze winkels in Europa!
Door ons sterk wisselende assortiment met scherpe prijzen ben jij dagelijks op zoek naar nieuwe producten tegen optimale inkoopcondities (continuïteit, prijs, hoeveelheid, kwaliteit). Dit doe je in samenwerking met diverse internationale leveranciers & producenten. Het leuke aan deze functie is dat zowel het (verder) ontwikkelen van Private Labels als het inkopen van A-merken bij grote Internationale merkfabrikanten dagelijks onderdeel van je werkzaamheden zijn.
Verder bereid je onderhandelingen met (potentiële) leveranciers voor & zorg je samen met de afdeling stockplanning dat jouw artikelen altijd voorradig zijn in onze 4 Distributiecentra. Daarnaast houdt je de markt en de winkels nauwlettend in de gaten, zo zorg jij ervoor dat wij de laagste prijs kunnen blijven garanderen in de 6 landen waarin we momenteel actief zijn.  

WAT KENMERKT EEN (JUNIOR) INKOPER

Een (Junior) Inkoper is commercieel, voelt zich thuis in een dynamische omgeving, is proactief en kent een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Daarnaast ben je assertief en maak je je hard voor hetgeen je wilt bereiken.
 
En verder:

  • Afgeronde HBO opleiding (bijv. commerciële economie, IBMS, Logistiek en Economie etc.)
  • Minimaal 5 jaar werkervaring in retail of soortgelijk. De ideale kandidaat heeft ondernemerschap in het bloed zitten & is eerder commercieel bezig geweest.
  • Jij bent analytisch sterk en jij weet hoe je verkoopdata moet vertalen naar (nieuwe) producten en de winkelvloer;
  • Jij hebt affiniteit met de productgroep FMCG en/of Laundry & Cleaning;
  • Jij voelt je thuis in een internationale omgeving en de Engelse taal heeft geen geheimen voor je. 

DIT BIEDEN WIJ JOU ALS (JUNIOR) INKOPER

Arbeidsvoorwaarden

  • Aantrekkelijk salaris o.b.v. een 38-urige werkweek
  • 15% personeelskorting op je aankopen

Persoonlijke groei
We openen elke week winkels in binnen- en buitenland. De snelle groei maakt ons een succesvolle organisatie met een razendsnelle ontwikkeling. De verwachting is dat het Laundry & Cleaning assortiment verder zal uitbreiden, wat deze functie extra uitdagend maakt.
Daarnaast brengt de expansie uitdagingen met zich mee qua processen, de inkoop van steeds grotere partijen goederen & verdere internationalisering van ons bedrijf. Je kunt met een ondernemende instelling bijdragen aan de verdere professionalisering van onze Buying afdeling en met de juiste drive verder ontwikkelen tot bijvoorbeeld Buyer.

Vacaturenummer: 170703

Heb je interesse in deze vacature?

print mail Tip een vriend(in) Tip een vriend(in) solliciteer direct Solliciteer

 
 

Voor de bijlagen geldt: Max. 2 MB, alleen pdf, doc, docx en odt bestanden.

Contactpersoon: Evert Fermin