e-mail e-mail
Menu
https://frescoselect.nl/uploads/images/fruit-1.jpg
13 jul 2017

(Junior) Inkoper Garden & Outdoor - m/v

Retail • +5 jaar • HBO Commercieel • Noord-Holland • Full-time

voor een marktleider in de internationale retail.

 “Als (Junior) Inkoper beschik je over een echte handelsgeest en ga jij op zoek naar aantrekkelijke artikelen tegen optimale inkoopcondities. Met een aantrekkelijk en voordelig Garden & Outdoor assortiment zorg jij dagelijks voor blije klanten.”

WAT JE DAGELIJKS GAAT DOEN

De functie van (Junior) Inkoper biedt veel uitdaging en verantwoordelijkheid voor kandidaten met een echte handelsmentaliteit. Je bent werkzaam op de afdeling Inkoop en bepaalt de beste inkoopstrategie voor de categorie Garden & Outdoor. De werkzaamheden zijn gericht op de totstandkoming van ons assortiment variërend van graszaad & tuinkabouters tot festival- & kampeerbenodigdheden.
Ons sterk wisselende assortiment met scherpe prijzen en elke week nieuwe producten zorgt ervoor dat jij dagelijks op zoek bent naar de optimale inkoopcondities (continuïteit, prijs, hoeveelheid, kwaliteit).
Je bereidt offertes en onderhandelingen met (potentiële) leveranciers over inkoopcontracten en –orders voor. Verder maak je analyses om op basis van de inkoopprijs en ontwikkelingen in de markt de verkoopprijs van de artikelen in onze winkels vast te stellen.
Ook het onderhouden van een netwerk met leveranciers behoort tot jouw verantwoordelijkheden. Daarnaast denk je mee over ons inkoopbeleid en de verdere professionalisering van onze Inkoop afdeling.

WAT KENMERKT EEN (JUNIOR) INKOPER GARDEN & OUTDOOR

Een (Junior) Inkoper is commercieel, stressbestendig en goed in staat zelfstandig te werken. Daarnaast ben je assertief en maak je je hard voor hetgeen je wilt bereiken. Onze formule met een verbazend volledig assortiment met scherpe prijzen vraagt verder om een ondernemende, kritische en pragmatische houding met een hoog kostenbewustzijn.
En verder: 

  • Afgeronde HBO opleiding (bijv. commerciële economie, IBMS, Logistiek en Economie etc.)
  • Minimaal 5 jaar werkervaring in retail of soortgelijk. De ideale kandidaat heeft mogelijk al een eigen bedrijf gestart of is op andere wijze ondernemend en commercieel bezig geweest. Graag zien we dit toegelicht in de sollicitatiebrief
  • Vermogen om verkoopdata te vertalen naar producten en de winkelvloer
  • Kennis van de productgroep is een pré
  • Goede beheersing van de (Nederlandse en) Engelse taal in woord en geschrift

DIT BIEDEN WIJ JOU ALS (JUNIOR) INKOPER GARDEN & OUTDOOR

We openen elke week winkels in binnen- en buitenland. De snelle groei maakt ons een succesvolle organisatie met een razendsnelle ontwikkeling.  De verwachting is dat het Garden & Outdoor assortiment verder zal uitbreiden, wat deze functie extra uitdagend maakt.

Daarnaast brengt de expansie uitdagingen met zich mee qua processen en de inkoop van steeds grotere partijen goederen. Je kunt  met een ondernemende en proactieve  instelling bijdragen aan de verdere professionalisering van onze Buying afdeling en je als inhoudelijk specialist verder ontwikkelen.

Vacaturenummer: 170702

Heb je interesse in deze vacature?

print mail Tip een vriend(in) Tip een vriend(in) solliciteer direct Solliciteer

 
 

Voor de bijlagen geldt: Max. 2 MB, alleen pdf, doc, docx en odt bestanden.

Contactpersoon: Evert Fermin