e-mail e-mail
Menu
https://frescoselect.nl/uploads/images/peersplash.jpg

Voor sollicitanten

Ons team van specialisten staat klaar je op maat te adviseren.

Als je relevante werkervaring hebt in de retail, e-commerce, trade of brands word je uitgenodigd een open sollicitatie te mailen. Ook als je je relevante bachelor of master-opleiding (bijna) hebt afgerond en de ambitie hebt om in een van deze branches te werken, kun je je cv en ambities/wensen mailen.

Je krijgt van ons spoedig een reactie. Indien passend denken wij graag mee over je loopbaan en je volgende stap, nu en in de toekomst.

Na een kennismakingsgesprek kunnen we je gegevens met je toestemming overleggen met een mogelijk nieuwe werkgever. Desgewenst kan een videopresentatie vastgelegd worden als extra service.

Bij het hele traject tot en met de start bij de nieuwe werkgever blijven wij nauw betrokken en kunnen wij steeds adviseren. Ook erna blijven wij graag contact houden.

Privacy

Fresco Select werkt volgens de richtlijnen van de AVG van 25 mei 2018 en vraagt dit ook van alle opdrachtgevers. Zie hiervoor verder:  AVG

Alle consultants van Fresco Select gaan altijd vertrouwelijk met je gegevens om. Vertrouwelijke gegevens worden pas gedeeld met werkgevers na je uitdrukkelijke toestemming. Ook werkgevers zijn middels een overeenkomst gehouden je privacy te waarborgen.

Strategische allianties

Om je optimaal van dienst te kunnen zijn, zijn we een aantal strategische partnerships aangegaan. Fresco Select streeft ernaar om een optimale marktmix te verkrijgen, zodat steeds tegen lage overheadkosten een uitstekende dienstverlening gerealiseerd kan worden

Daarbij gaat het om:

1. allianties om te kunnen opschalen en u breder/verder van dienst te kunnen zijn, met een beperkt aantal:

  • consultants / gespecialiseerde Werving & Selectiebureaus
  • (inter)nationale netwerkpartners

2. samenwerkingen voor de uitbreiding van de dienstverlening:

  • een Assessmentpartner (zie verder onder Fresco Assessment) en
  • trainers (zie verder onder Fresco Training).
  • overige coaching, zoals een gespecialiseerde burn-out coach
  • een studio voor het maken van video-cv's

Actuele online vacatures vind je op de vacature-pagina.

Fris & Fruitig vermeldt nieuws & vervulde vacatures.

Voor meer informatie, neem graag contact op met Evert Fermin, Marjan van Cortenberghe & Benedikte Schatteman (zie contact).