e-mail e-mail
Menu
https://frescoselect.nl/uploads/images/fruit-1.jpg
27 mrt 2019

Account Manager België - m/v

Retail//Groothandel Home Deco • +3 jaar • HBO niveau • België • Fulltime •

Als Account Manager geef je vorm en inhoud aan de ambitie om dit bedrijf verder door te laten groeien naar Europees marktleider. Je bent verantwoordelijk voor de Belgische markt, zowel in Vlaanderen als Wallonië.

Het bedrijf is opgericht in 1990: een toonaangevende onderneming als het gaat om design, inkoop, marketing en verkoop van natuurlijke interieuraccessoires. Haar productrange bestaat onder andere uit natuurlijke decoratie materialen, sfeerbepalende woonaccessoires en bloemisterijartikelen.

Het financieel zeer gezonde en groeiende bedrijf, importeert artikelen vanuit de hele wereld. Dat gebeurt rechtstreeks uit bijvoorbeeld Brazilië, China, Zuid-Afrika en Azië. Met ruim 25 jaar ervaring, zo’n 40 eigen medewerkers en meer dan 10.000 artikelen maakt dit bedrijf zich op voor verdere internationale expansie. Dit met de allerbeste kwaliteitsproducten en eigen ontwerpers, want op dat terrein worden er geen concessies gedaan. Alle bekende en grote tuincentra, doe-het-zelf ketens, retailers en groothandels behoren tot de vaste en trouwe klanten in Nederland en een groot deel van Europa. Vanzelfsprekend is de verkoop via de webshop in de afgelopen jaren snel toegenomen.

Wat ga je doen?

 Als Account Manager geef je vorm en inhoud aan de ambitie om dit bedrijf verder door te laten groeien naar Europees marktleider. Hierbij ben je verantwoordelijk voor de tuincentra, groothandel en diverse andere retailers in België, een klantenkring die je zelfstandig ontwikkeld en onderhoudt, uiteraard in samenwerking met het professionele bedrijfsteam. Hierbij zoek je naar partners die net als wij gericht zijn op een lange termijn samenwerking, die net als wij de ambitie hebben om te groeien in hun marktgebied.

Het Profiel

  • Zo’n 3 tot 5 jaar ervaring als Account Manager met kennis van en netwerk binnen de aangegeven klantgroepen: tuincentra, groothandel, retailers,…
  • Vanuit je commerciële focus, geef je soepel vorm en inhoud aan kernwaarden als klantgerichtheid, verrassend acteren, betrouwbaar en flexibiliteit.
  • Gezien de internationale handelscomponent red je je zowel in het Nederlands, Frans en Engels.
  • Affiniteit met handelsgeoriënteerde business (bij voorkeur woondecoratie/lifestyle.)
  • Afgeronde hbo-opleiding in commerciële richting of een HBO werk en denkniveau.
  • België dient goed bereikbaar te zijn.

Achtergrondinformatie

Sinds de oprichting laat dit bedrijf jaarlijks groeicijfers zien. Alle activiteiten zijn vanaf 17 juni 2015 gecentraliseerd in uiterste zuidoosten van Drenthe, vlakbij de Duitse grens. Om de organisatie verder te kunnen professionaliseren en internationale expansie te bewerkstelligen, wil dit bedrijf haar commercieel apparaat versterken. Het is een jong, zeer gedreven en enhousiast team,  je voelt je thuis en/of sluit aan bij deze doelgroep.

Vacaturenummer: 190306

Heb je interesse in deze vacature?

print mail Tip een vriend(in) Tip een vriend(in) solliciteer direct Solliciteer

 
 

Voor de bijlagen geldt: Max. 2 MB, alleen pdf, doc, docx en odt bestanden.

Contactpersoon: Benedikte Schatteman