e-mail e-mail
Menu
https://frescoselect.nl/uploads/images/fruit-1.jpg
17 jun 2019

Store Manager Wonen & Lifestyle - BELGIË - M/V

Retail • + 3 jaar leidinggevende ervaring • bachelor/master • Brussel • Fulltime

Een inspirerend woon en lifestyle concept met meer dan 30 winkels in België en Nederland  en een uitgebreide webshop, is op zoek naar een Storemanager (32-38 uur) in Brussel.

Als storemanager ben je eindverantwoordelijk voor de commerciële resultaten, de dagelijkse operatie van je winkel en het zorgen voor een uitstekende sfeer voor klanten en medewerkers. Je geeft op een inspirerende en motiverende manier leiding aan je team (>15 FTE), waarbij het creëren van sfeer, beleving en service voorop staat. Je zet je met passie in om van jouw winkel een blijvend succes te maken op ieder gebied. Je werkt samen met het team in de winkel en bent daarnaast verantwoordelijk voor het organiseren van workshops, artikelpresentatie, personeelszaken en ook de administratie behoort mede tot je taken.

Wat vragen zij ?

Je voelt je aangesproken door het inspirerende woon en lifestyle dat getypeerd wordt door natuurlijke eenvoud. Je hebt werkervaring in een soortgelijke functie met leidinggevende ervaring, bij voorkeur in de detailhandel of Retail. Je bent een gedreven organisator en een motiverend teamleider. Klantgerichtheid, ondernemingszin en commercieel inzicht zijn jou op het lijf geschreven. Je bent flexibel, praktisch en enthousiast, open van karakter en sociaal in de omgang. Je neemt graag verantwoordelijkheid en denkt mee met het bedrijf. Je bent heel vlot tweetalig NL/FR.

Wat bieden zij ?

Zij bieden een goed salaris met leuke aanvullende arbeidsvoorwaarden, zoals een 13maand, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, doorgroeimogelijkheden, vakantiedagen en uiteraard personeelskorting. Opvallend is de informele werkomgeving in een enthousiast team met een goede werksfeer, waarbij er ruimte is om jezelf te ontwikkelen.

Wie zijn zij ?

Een inspirerend woon en lifestyle concept met meer dan 30 winkels in Nederland en België, en een uitgebreide webshop. Het concept van de allereerste winkel, het geloof in natuurlijk eenvoud en de bijzondere mix van artikelen voor huis, tuin en keuken, staat nog steeds als een huis en bloeit als nooit tevoren.

 

Vacaturenummer: 190511

Heb je interesse in deze vacature?

print mail Tip een vriend(in) Tip een vriend(in) solliciteer direct Solliciteer

 
 

Voor de bijlagen geldt: Max. 2 MB, alleen pdf, doc, docx en odt bestanden.

Contactpersoon: Benedikte Schatteman