19 jan. 2020

Account Manager Noord-Oost Nederland - m/v

Groothandel & Import • +3 jaar • HBO niveau • Noord-Oost Nederland • Fulltime

Voor een belangrijke internationale marktspeler op het gebied van sfeerproducten voor alle seizoenen zoeken wij een accountmanager. Je werkt op strategisch niveau met een aantal accounts waar je een nauwe en langdurige relatie mee opbouwt met als doel het realiseren van een uitstekende commerciële positie in jouw klantsegment/regio.

 

Werkzaamheden

Profiel

De organisatie

Professionaliteit is wat de organisatie een top business partner maakt. Zij zijn al vele jaren een belangrijke internationale marktspeler op het gebied van sfeer producten voor alle seizoenen. Er wordt veel aandacht besteedt aan het ontwikkelen van unieke en herkenbare collecties met de beste merken in de branche. Creativiteit, innovatie, kwaliteit en betrouwbaarheid vormen de pijlers. Naast nieuwe collecties gaat het ook om concepten voor product presentaties zoals displays, promotiematerialen en schappen plannen.  

Ons aanbod

Werken bij één van de snelst groeiende lifestyle bedrijven; kleurrijk, dynamisch en internationaal met een ongekend goede werksfeer waar hard werken en fun samengaan. Het hoofdkantoor in Reeuwijk is een prachtige locatie met een inspirerende showroom.
Zij bieden een uitstekend pakket primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden passend bij deze buitendienst functie.

Vacaturenummer: 200104

Heb je interesse in deze vacature?

print mail Tip een vriend(in) Tip een vriend(in) solliciteer direct Solliciteer

 
 

Voor de bijlagen geldt: Max. 2 MB, alleen pdf, doc, docx en odt bestanden.

Contactpersoon: Benedikte Schatteman