27 jan. 2020

Lokatiemanager m/v

Retail fmcg • + 3 jaar leidinggevende ervaring • MBO/HBO • Breda • PT / FT

Voor een internationale organisatie met 350 sites langs de snelweg in Nederland zijn wij op zoek naar een Lokatie Manager m/v  in Rucphen. 32 of 40 uur

 In deze operationele functie ben je verantwoordelijk voor het gehele service station. Je coacht, traint en begeleidt medewerkers en voert verzuim, functionerings- en boordelingsgesprekken met deze medewerkers. Je hebt structureel overleg met de Assistent Manager. Je rapporteert aan de Regio manager. In deze rol ben je niet alleen verantwoordelijk voor een goede onderlinge communicatie en prettige werksfeer maar ook voor performance gerichte (dag)targets, omzet, rendement, klanttevredenheid en personeelsprestaties. Jouw kwaliteiten zitten ook in de details, je herkent situaties en bent in staat om op effectieve manier feedback te geven en samen te werken. Het team verbinden is je talent.

Opleiding: HBO werk- en denkniveau
 
Competenties:

                                                 
Deze afwisselende en verantwoordelijke baan is voor 32 of 40 uur per week, deze uren kunnen verspreid worden over 4/5 dagen per week in ochtend-, middag-, of avonddiensten, ook in het weekend.  Voor deze retail / horeca functie bieden wij passende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een reiskostenvergoeding en bonusregeling.

Vacaturenummer: 200106

Heb je interesse in deze vacature?

print mail Tip een vriend(in) Tip een vriend(in) solliciteer direct Solliciteer

 
 

Voor de bijlagen geldt: Max. 2 MB, alleen pdf, doc, docx en odt bestanden.

Contactpersoon: Evert Fermin