e-mail e-mail
Menu
https://frescoselect.nl/uploads/images/fruit-1.jpg
30 jan. 2020

Shiftmanager te Muiden - v/m

Retail & horeca • +2 jaar horeca of retailmgt • MBO horeca/retail • Muiden • Fulltime of parttime •

Ter versterking van het team van een grote vestiging met een food & horecaconcept langs de snelweg. Onderdeel van een internationale organisatie met 350 sites in Nederland.

Bij de sites staan kwaliteit en gastgerichtheid hoog in het vaandel. De rollen, achtergronden en ambities van onze medewerkers zijn even zo divers als onze zakelijke belangen in Nederland. Welke functie zij ook bekleden, al onze medewerkers hebben uiteenlopende carrière- en ontwikkelingsmogelijkheden. Om succesvol te zijn in een concurrerende markt zijn wij op zoek naar de beste mensen, naar enthousiast talent dat samen met ons de toekomst mede vorm geven.
  
De Shiftmanagers (ca. 4) zijn in deze operationele functie gericht op het team van ongeveer 50 mensen. Je bent gedreven, enthousiast en weet anderen te inspireren, motiveren, coachen en mee te nemen in (cultuur) veranderingen. Medewerkers voelen zich bij jou welkom en worden gewaardeerd. Jouw kwaliteiten zitten ook in de details, je herkent situaties en bent in staat om op effectieve manier feedback te geven en samen te werken. Het team verbinden is je talent.
 
Je bent gericht op (voedsel)veiligheid en het creëren van een veilige werkomgeving. Je bent je bewust van de wensen en behoeften van onze gasten. Je weet onze gasten te verrassen en ziet een uitdaging in het leveren van een ultieme gastbeleving.

Opleiding: MBO werk- en denkniveau

Gevraagde competenties:

  • Gastgericht                                                                 
  • Communiceren                                                           
  • Coachende- en opleidingsvaardigheden                       
  • Samenwerken                                                             
  • Plannen en organiseren                                               
  • Operationeel leiderschap                                             
  • Invoelingsvermogen                                                    
  • Commercieel denken                                                  
  • Impact- en overtuigingskracht                                      
  • Analytisch- en probleemoplossend                               
  • Delegeren                                                                   
  • Kwaliteitsgerichtheid
  • Minimaal 2 jaar ervaring met leiding geven in de food / horeca.                                                    

Deze afwisselende en verantwoordelijke baan is parttime of fulltime in te vullen, verspreid over 4 à 5 dagen per week in ochtend-, middag-, of avonddiensten, ook in het weekend. Voor deze baan geldt een arbeidsovereenkomst voor een bepaald aantal uren, dus geen oproepovereenkomst. Voor deze retail & horeca functie bieden wij passende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een reiskostenvergoeding en bonusregeling.

Vacaturenummer: 200107

Heb je interesse in deze vacature?

print mail Tip een vriend(in) Tip een vriend(in) solliciteer direct Solliciteer

 
 

Voor de bijlagen geldt: Max. 2 MB, alleen pdf, doc, docx en odt bestanden.

Contactpersoon: Evert Fermin