20 feb 2020

4 Quality & Compliance Specialisten - m/v

Groothandel & Import • +3 jaar • HBO niveau • Noord-Brabant • Fulltime

Draag jij kwaliteit hoog in het vaandel en lijkt het jou een uitdaging om onze producten te voorzien van de meest recente en wettelijke veiligheidseisen? Wij zoeken 4 Quality & Compliance Specialisten in de volgende productgroepen :

Functieomschrijving:

Als Quality assurance specialist ben je verantwoordelijk dat de producten (FMCG non-food) aan de vastgestelde (wettelijke) eisen voldoen. Dit doe je uiteraard niet alleen. Je coördineert je aan de hand van rapportages en uitgevoerde testen of een product veilig is. Hierdoor ben je continu aan het schakelen tussen het inkoop team en de leveranciers om te waarborgen dat diverse producten aan de wet- en regelgeving voldoen, zodat deze uiteindelijk geleverd kunnen worden aan de klanten. Maar ook nadat de klanten de artikelen ontvangen hebben, kunnen er via de customer serviceafdeling vragen jouw kant op komen over de kwaliteit en veiligheid van de producten. Kortom een erg veelzijdige en uitdagende functie!

Functie-eisen:

Wat je van dit bedrijf kunt verwachten:

Dit bedrijf investeert in kwaliteit! Je krijgt de kans om in een verantwoordelijke functie met veel contact met inkoop en leveranciers jezelf te ontwikkelen binnen een internationaal familiebedrijf. Daarnaast ontvang je o.a. een marktconform salaris, reiskostenvergoeding, premievrije pensioenregeling en (maximaal) 29 vakantiedagen. Er heerst een open, informele en collegiale cultuur met korte communicatielijnen. Ook is er een zeer actieve activiteitencommissie aanwezig, zoals je binnen een familiebedrijf kan verwachten. Het is een zeer afwisselende functie binnen een grote organisatie, waar veel mogelijkheden zijn.

Dit bedrijf is een familiebedrijf en sinds 1978 uitgegroeid tot een internationaal opererende handelsonderneming. Met een non-food assortiment bestaande uit meer dan 20.000 producten in uiteenlopende categorieën streven wij met al onze medewerkers naar optimale klantgerichtheid. Door de hele organisatie heerst de handelsgeest, een no-nonsense cultuur waarin de mouwen worden opgestroopt. Ze selecteren hun collega’s zorgvuldig, zodat ze optimaal kunnen presteren in een dynamische organisatie met een Brabants karakter. Bij deze selectie wordt naast ervaring ook gelet op persoonlijke eigenschappen en ambitie. Binnen deze organisatie liggen een aantal kerncompetenties ten grondslag aan het succes:

 

Vacaturenummer: 200108

Heb je interesse in deze vacature?

print mail Tip een vriend(in) Tip een vriend(in) solliciteer direct Solliciteer

 
 

Voor de bijlagen geldt: Max. 2 MB, alleen pdf, doc, docx en odt bestanden.

Contactpersoon: Benedikte Schatteman