29 okt 2020

Buyer(s) Consumer Electronics - m/v

b-t-b/retail • 4+ jaar • HBO • Brabant • Full-time

Voor een grote, sterk internationaal opererende handelsonderneming in Brabant zoeken wij versterking voor het inkoopteam voor een aantal productgroepen.

Functie omschrijving

Als inkoper voer je de regie en ben je verantwoordelijk voor het gehele inkoopproces van je eigen non-food categorie. Je hebt oog voor prijs-kwaliteit verhouding, hebt marktkennis op diverse inkoopgebieden en bent ervaren op het gebied van inkoop.

De primaire focus ligt op het operationele proces, je deelt jouw kennis over de markt, terwijl je ondertussen de inkoopprocessen structureel inricht. Daarnaast ben je eindverantwoordelijk voor de optimale samenstelling van de non-food productcategorie. Je weet als inkoper wat er speelt in jouw specifieke categorie, je zorgt voor draagvlak en je sluit scherpe deals met de leveranciers. Tevens vind je het ook leuk om op alle levels actief te zijn en pak je werkzaamheden op diverse niveaus waar nodig is over.

Kortom, een dynamische, afwisselende en uitdagende functie met veel ruimte voor eigen inbreng om de functie vorm te geven.
Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit:

Wat heb je nodig?

Om in deze functie succesvol te zijn, beschik je over een afgeronde HBO opleiding. Dit heb je aangevuld met:

Als persoon ben je communicatief een sterke gesprekspartner en handel je proactief. Daarnaast ben je een goede onderhandelaar betreft prijs en kwaliteit.

De organisatie

Het gaat om een internationaal opererende handelsonderneming. Met een non-food assortiment bestaande uit meer dan 20.000 producten in uiteenlopende categorieën streven zij met alle medewerkers naar optimale klantgerichtheid. Door de hele organisatie heerst de handelsgeest, een no-nonsense cultuur waarin de mouwen worden opgestroopt. Collega’s worden zorgvuldig geselecteerd, zodat ze optimaal kunnen presteren in onze dynamische organisatie met een Brabants karakter. Bij deze selectie wordt naast ervaring ook gelet op persoonlijke eigenschappen en ambitie. Binnen deze organisatie streven ze altijd naar het maximale en aan dat succes liggen een aantal kerncompetenties ten grondslag:

Wat is het aanbod?

De organisatie heeft een open, collegiale en informele cultuur waarin professionaliteit en pro activiteit gewaardeerd wordt. Je wordt omgeven door trotse en betrokken collega's die zich 100% inzetten. Er is een uitgebreid aanbod met verschillende arbeidsvoorwaarden:

En niet te vergeten, er is een zeer actieve activiteitencommissie die verschillende uitjes organiseert.

Een assessment kan deel uitmaken van de procedure.

Vacaturenummer: 200401

Heb je interesse in deze vacature?

print mail Tip een vriend(in) Tip een vriend(in) solliciteer direct Solliciteer

 
 

Voor de bijlagen geldt: Max. 2 MB, alleen pdf, doc, docx en odt bestanden.

Contactpersoon: Evert Fermin