e-mail e-mail
Menu
https://frescoselect.nl/uploads/images/fruit-1.jpg
18 jun. 2020

Sourcing medewerker Wonen/lifestyle - m/v

Retail lifestyle • 3+ jaar • HBO Commercieel - Sourcing Azië • Midden Randstad • Fulltime

Ter versterking van het sourcingteam van een retailorganisatie in de woonbranche, met kantoor in het midden van de Randstad.

De functie

Als medewerker Sourcing lever je een belangrijke bijdrage aan het sourcing proces van artikelen die wij zelf uit Azië (China / India) importeren. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het (mede) selecteren en monitoren, deels binnen raamafspraken, van leveranciers in het buitenland (o.a. Verre Oosten). Daarnaast ondersteun en faciliteer je de Manager Sourcing en de Category Managers op procesmatig, operationeel uitvoerend en adviserend vlak ten aanzien van het proces dat hoort bij de sourcing van goederen. Je draagt zorg voor het zelfstandig plannen, coördineren en rapporteren van sourcing reizen (fabrieksreizen en bezoeken internationale beurzen). Jij bent het aanspreekpunt voor de buitenlandse kantoren (o.a. China/India).

Je hebt in deze functie te maken met productinformatie en specificaties, maar ook met doorlooptijden en planningen. Om geen misverstanden te krijgen (en i.v.m. tijdsverschil) wordt er veel per e-mail gecommuniceerd in deze functie.
 
Je maakt onderdeel uit van het team Sourcing, bestaande uit 2 gedreven medewerkers Sourcing en je rapporteert in deze functie aan de Manager Sourcing. 


Profiel

Wij zoeken voor deze functie een pro-actieve, leergierige collega met een opleiding op HBO-niveau en ervaring met commercieel administratieve en import-/sourcing werkzaamheden en processen. Daarnaast is het fijn als je ervaring en affiniteit hebt met de in- of verkoop van producten. Kennis van Excel is een vereiste.

De ideale kandidaat heeft een positieve houding, een aanpakkers mentaliteit en staat ook stevig in zijn of haar schoenen. Je bent nieuwsgierig en blijft vragen bij onvoldoende antwoord.
Je voelt je betrokken en verantwoordelijk en bent goed in communiceren, je hebt dan ook een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Verder ben je accuraat en gestructureerd.


Wij bieden

Een uitdagende en veelzijdige baan bij een professionele en dynamische Retail organisatie, een van de toonaangevende organisaties  in de woonbranche. De informele sfeer binnen onze organisatie wordt gekenmerkt door een grote mate van betrokkenheid tussen medewerkers en ondernemers, een no-nonsense mentaliteit met een resultaatgerichte aanpak.  

Vacaturenummer: 200602

Heb je interesse in deze vacature?

print mail Tip een vriend(in) Tip een vriend(in) solliciteer direct Solliciteer

 
 

Voor de bijlagen geldt: Max. 2 MB, alleen pdf, doc, docx en odt bestanden.

Contactpersoon: Evert Fermin