6 okt. 2020

Manager/Teamleader Klanterservice webshop - v/m

Retail / webshop • +3 jaar leidinggeven webshop • HBO • Midden Randstad • Fulltime

Voor een toonaangevende en internationale retail/e-tailorganisatie in wonen/lifestyle. Het betreft een nieuwe functie voor een team van 8-12 medewerkers, met ambitieuze plannen. Leiding gevende ervaring in retail, webshop en/of logisitieke dienstverlening is een must.

De functie

De klant staat voorop. Jouw belangrijkste missie is om een geweldige service ervaring voor klanten neer te zetten. Wij hebben ambitieuze plannen als omnichannel retailer en de afdeling Klantenservice groeit mee in deze ambities. Het is aan jou om dat slim te organiseren.

Een onderdeel hiervan is het (door) ontwikkelen van de klantcontact kanalen (zoals live chat, whatsapp) om de klant keuze te bieden in welke manier hij/zij contact wil opnemen en het continue bedenken van nieuwe mogelijkheden om de klanttevredenheid te verhogen.

Ook wordt jouw rol om processen in kaart te brengen, inzicht te creëren in de belangrijkste verbeterpunten en aanjager te zijn van de verbeteringen binnen je team én daarbuiten. Processen gaan vaak verder dan alleen de afdeling klantenservice. Je zoekt de samenwerking met andere afdelingen om ze verder te verbeteren.

Daarnaast ga je aan de slag met het verzamelen en analyseren van data en met het opstellen van SLA’s en KPI’s op het gebied van klantenservice performance en het continue registreren en monitoren van deze data om zodoende inzicht te krijgen en ‘factbased’ te kunnen sturen.

Misschien wel je belangrijkste taak is om te zorgen dat je medewerkers iedere dag met plezier en enthousiasme naar hun werk gaan. Jij inspireert, motiveert en stimuleert hen om het beste uit henzelf te halen. Jij weet je team te motiveren om te leren, groeien en zichzelf te ontwikkelen.

 

Profiel

Om in deze functie succesvol te zijn heb je of ben je:

 

Wij bieden

Een uitdagende en veelzijdige baan binnen een professionele en enthousiaste retailorganisatie met marktleiderschap. De informele sfeer binnen onze organisatie wordt gekenmerkt door een grote mate van betrokkenheid onder de medewerkers, een no-nonsense mentaliteit en een resultaatgerichte aanpak.

Vacaturenummer: 201001

Heb je interesse in deze vacature?

print mail Tip een vriend(in) Tip een vriend(in) solliciteer direct Solliciteer

 
 

Voor de bijlagen geldt: Max. 2 MB, alleen pdf, doc, docx en odt bestanden.

Contactpersoon: Evert Fermin