13 okt. 2020

Assistent Site Manager Roermond - m/v

Retail & horeca • +3 jaar • MBO/HBO • Roermond • Fulltime of parttime

Voor een internationale organisatie met 350 sites langs de snelweg In Nederland zijn wij in Limburg op zoek naar een Assistent Manager voor een  24/7 site met petrol, shop en café. Bij de sites staan kwaliteit en gastgerichtheid hoog in het vaandel. 

De functie

De Assistent Manager is mede verantwoordelijk voor de site en is gericht op optimaal managen ervan samen met de eindverantwoordelijke, de Shiftmanagers en de ca. 20 medewerkers. 

Belangrijk zijn o.a. (voedsel)veiligheid en het creëren van een veilige werkomgeving. Verder heb je een heldere visie op gastvrijheid en je bent je, als gastheer –of dame, bewust van de wensen en behoeften van onze gasten. Je weet de gasten te verrassen en ziet een uitdaging in het leveren van een ultieme gastbeleving. In deze operationele functie ben je samen met de Sitemanager verantwoordelijk voor de gehele locatie. Je coacht, traint en begeleidt medewerkers en voert verzuim, functionerings- en boordelingsgesprekken met deze medewerkers. Je rapporteert aan de Sitemanager.

In deze rol ben je niet alleen verantwoordelijk voor een goede onderlinge communicatie en prettige werksfeer maar ook voor performance gerichte (dag)targets, omzet, rendement, klanttevredenheid en personeelsprestaties. Jouw kwaliteiten zitten ook in de details, je herkent situaties en bent in staat om op effectieve manier feedback te geven en samen te werken. Het team verbinden is je talent.

Taken/verantwoordelijkheden: 

Deze afwisselende en verantwoordelijke baan is fulltime of parttime in te vullen. Deze uren kunnen verspreidworden over ochtend-, middag-, of avonddiensten, ook in het weekend. 

Gevraagd:

Geboden: 

 

Vacaturenummer: 201004

Heb je interesse in deze vacature?

print mail Tip een vriend(in) Tip een vriend(in) solliciteer direct Solliciteer

 
 

Voor de bijlagen geldt: Max. 2 MB, alleen pdf, doc, docx en odt bestanden.

Contactpersoon: Evert Fermin