29 okt. 2020

Retailbuyer FMCG / food & near food - m/v

Retail food & non-food • +5 jaar • HBO Commercieel • Midden / oosten van het land • Fulltime

Voor een van de grote Nederlandse retailorganisaties met winkels in Nederland en België zoeken wij een ervaren Retailbuyer fmcg / food & near food (fulltime).
Gezocht wordt een commerciële inkoper, die scherp kan onderhandelen en goede analyses kan maken van de categorie; ruime relevante ervaring en met een drang om het beste voor de klant tegen scherpe prijzen in het schap te krijgen. 

Functie omschrijving

De inkoper koopt de beste artikelen in de juiste hoeveelheid voor de juiste prijs op het juiste moment voor de winkels. De inkoper is naast het inkopen ook verantwoordelijk voor de correcte samenstelling van het artikel, de veiligheid, de kwaliteit, de duurzaamheid, de verpakking en calculeert de juridische risico’s van het product goed in. 

Hij of zij stelt een inkoopplan op, maakt een budgetvoorstel en prognoses . Onderhandelt met agenten en leveranciers, bezoekt nationale en internationale beurzen en reist regelmatig (Nederland &  Europe, eventueel Azië). De inkoper is op de hoogte van de trends en marktontwikkelingen en weet deze te vertalen naar de formule, mede door marktverkenningen en bij te blijven op het vakgebied.

Deze commerciële inkoper is verantwoordelijk voor het optimaal collectioneren en samenstellen van de collectie.

Assortiment: 

FOOD  


VERBRUIKSARTIKELEN  

Functie eisen:

Inschaling, salariëring en secundaire voorwaarden geschieden op basis van kennis en ervaring.

 Wij bieden

Vacaturenummer: 201006

Heb je interesse in deze vacature?

print mail Tip een vriend(in) Tip een vriend(in) solliciteer direct Solliciteer

 
 

Voor de bijlagen geldt: Max. 2 MB, alleen pdf, doc, docx en odt bestanden.

Contactpersoon: Evert Fermin