28 okt 2021

Key Account Manager Interieur Projectmarkt & Retail - m/v

Interieur B-t-B • +1 jaar • HBO Commercieel / Design • Amsterdam • Fulltime

Vanwege de sterke groei en ambities van een vooraanstaand internationaal merk in de interieurbranche zijn we op zoek naar een ervaren Key Account manager voor Retail & Projectmarkt, met passie voor interieur.

De organisatie

De organisatie staat voor toegankelijk en functioneel desgn. Vernieuwende stijlen en materialen vormen de rode draad doorheen een uniek en gediversifieerd assortiment. De creaties van nationale en internationale ontwerpers oogsten wereldwijde erkenning. Met de servies- en pottery collecties is de organisatie al jaren trendsettend in de retail & hospitality sector. Daarnaast is er sterke groei in de contractmarkt met een uitgebreide collectie verlichting, meubelen en interieuraccessoires.

 

Functieomschrijving

Heb je een enorme passie voor design en interieur? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken! Je gaat aan de slag als Accountmanager in een heel dynamisch bedrijf. Je adviseert de doelgroepen (architecten, interieurarchitecten, installateurs, facility managers) bij hun aankoop, beantwoordt hun vragen en ziet er nauw op toe dat de merkbeleving bij onze klanten optimaal is.

Functie-eisen

Wat bieden we?

Vacaturenummer: 210503

Heb je interesse in deze vacature?

print mail Tip een vriend(in) Tip een vriend(in) solliciteer direct Solliciteer

 
 

Voor de bijlagen geldt: Max. 2 MB, alleen pdf, doc, docx en odt bestanden.

Contactpersoon: Evert Fermin