3 jun 2021

Trainee / Assistent Manager Retail, horeca & petrol - v/m

Retail, horeca & petrol • 3+ jaar horeca en/of retailmanagement • MBO/HBO • regio Drenthe • Fulltime of parttime

Ter versterking van het Site management in Drenthe, zijn we op zoek naar een ervaren retail- en/of horecamanager die verder kan doorgroeien binnen de organisatie. Het gaat om een internationale organisatie met 350 sites langs de snelweg in Nederland, met een shop, horeca en brandstoffen.

De functie

In deze operationele functie wordt je binnen een regio Drenthe opgeleid voor een eigen site en ben je samen met de Sitemanager verantwoordelijk voor de gehele locatie. Je coacht, traint en begeleidt medewerkers en voert verzuim, functionerings- en boordelingsgesprekken met deze medewerkers. Je rapporteert aan de Sitemanager. In deze rol ben je niet alleen verantwoordelijk voor een goede onderlinge communicatie en prettige werksfeer maar ook voor performance gerichte (dag)targets, omzet, rendement, klanttevredenheid en personeelsprestaties. Jouw kwaliteiten zitten ook in de details, je herkent situaties en bent in staat om op effectieve manier feedback te geven en samen te werken. Het team verbinden is je talent.

Opleiding: MBO/HBO werk- en denkniveau

 
Competenties:

De organisatie

De organisatie is een van de internationale marktleiders met een hoge kwaliteitstandaard. Bij de sites staan  dan ook kwaliteit en gastgerichtheid hoog in het vaandel. De rollen, achtergronden en ambities van onze medewerkers zijn even zo divers als onze zakelijke belangen in Nederland. Welke functie zij ook bekleden, al onze medewerkers hebben uiteenlopende carrière- en ontwikkelingsmogelijkheden. Om succesvol te zijn in een concurrerende markt zijn wij op zoek naar de beste mensen, naar enthousiast talent dat samen met ons de toekomst mede vorm geven.

Geboden:

Deze afwisselende en verantwoordelijke baan is fulltime of parttime in te vullen. Deze uren kunnen verspreid worden over ochtend-, middag-, of avonddiensten, ook in het weekend.  Voor deze retail / horeca functie bieden wij passende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een reiskostenvergoeding en bonusregeling.

Vacaturenummer: 210601

Heb je interesse in deze vacature?

print mail Tip een vriend(in) Tip een vriend(in) solliciteer direct Solliciteer

 
 

Voor de bijlagen geldt: Max. 2 MB, alleen pdf, doc, docx en odt bestanden.

Contactpersoon: Evert Fermin