24 jun 2021

Site Manager retail & horeca - m/v

Retail & horeca • + 3 jaar • MBO / HBO • Joure / Heerenveen • Fulltime of parttime

Voor een internationale organisatie met 350 sites langs de snelweg In Nederland zoeken wij versterking in Friesland, bij Joure en Heerenveen. Het betreft een site met een supermarkt/shop, horeca/café, brandstoffen en carwash. 

Tevens is er ruimte voor een extra afdelings- of shiftmanager.

Bij de sites staan kwaliteit en gastgerichtheid hoog in het vaandel. De rollen, achtergronden en ambities van onze medewerkers zijn even zo divers als onze zakelijke belangen in Nederland. Welke functie zij ook bekleden, al onze medewerkers hebben uiteenlopende carrière- en ontwikkelingsmogelijkheden. Om succesvol te zijn in een concurrerende markt zijn wij op zoek naar de beste mensen, naar enthousiast talent dat samen met ons de toekomst mede vorm geven.

Als Foodmanager ben je in deze operationele functie verantwoordelijk voor een team van ongeveer 20 tot 25 mensen.  In deze functie ben je eindverantwoordelijk voor de gehele site, inclusief een supermarkt/shop, horeca/café, brandstoffen en carwash. Je coacht, traint en begeleidt medewerkers en voert verzuim, functionerings- en boordelingsgesprekken met deze medewerkers. Je rapporteert aan de Regiomanager. In deze rol ben je niet alleen verantwoordelijk voor een goede onderlinge communicatie en prettige werksfeer maar ook voor performance gerichte (dag)targets, omzet, rendement, klanttevredenheid en personeelsprestaties. Jouw kwaliteiten zitten ook in de details, je herkent situaties en bent in staat om op effectieve manier feedback te geven en samen te werken. Het team verbinden is je talent.

Opleiding: MBO/HBO werk- en denkniveau
 
Competenties:

                                                 
Deze afwisselende en verantwoordelijke baan is fulltime of parttime in te vullen. Deze uren kunnen verspreid worden over ochtend-, middag-, of avonddiensten, ook in het weekend.  Voor deze retail / horeca functie bieden wij passende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een reiskostenvergoeding en bonusregeling.

Vacaturenummer: 210605

Heb je interesse in deze vacature?

print mail Tip een vriend(in) Tip een vriend(in) solliciteer direct Solliciteer

 
 

Voor de bijlagen geldt: Max. 2 MB, alleen pdf, doc, docx en odt bestanden.

Contactpersoon: Evert Fermin