6 jul 2021

Kwaliteit Manager - v/m

B-to-B / Retail • 4+ jaar • HBO • Utrecht • Fulltime

Wil jij ook werken voor één van de snelst groeiende lifestyle bedrijven? 

Het productassortiment, van deze internationale distribiteur van succesvolle decoratieve collecties voor huis&tuin, wordt gekenmerkt door hoogwaardige producten van keramiek, glas en metaal. Het assortiment bestaat uit kerstartikelen, een uitgebreid assortiment woonaccessoires en kunstbloemen, planten en bomen, woontextiel waaronder kussens, tuinkussens en tafellinnen. 

De functie

De Kwaliteit Manager is verantwoordelijk voor de coördinatie en begeleiding van alle interne kwaliteitsprocessen. Hij of zij zorgt er voor dat de kwaliteit van de producten voldoet aan de kwaliteitsnormen en wet- en regelgeving. Het doel is een permanente focus op het optimaliseren van het kwaliteitsmanagementsysteem, de onderliggende bedrijfsprocessen en de naleving door de fabrikanten van de normen en richtlijnen op het gebied van kwaliteit. Trefwoorden zijn "proactief en preventief".  

De Kwaliteit Manager rapporteert rechtstreeks aan de Manager Inkoop en zal nauw samenwerken met de productmanagers, het kwaliteitspersoneel in de distributiecentra en ook met de medewerkers en merchandisers in Hong Kong.  

 

De taken

 

Profiel

 

Het aanbod

Het is een kleurrijk en dynamisch bedrijf met een ongekend goede werksfeer waar hard werken en fun samen gaan. Deze internationale organisatie biedt volop mogelijkheden jezelf te ontwikkelen.
De prachtige locatie met een inspirerende showroom is gevestigd op het hoofdkantoor in het Groene Hart van Nederland.

Geboden wordt een uitstekend pakket primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Vacaturenummer: 210701

Heb je interesse in deze vacature?

print mail Tip een vriend(in) Tip een vriend(in) solliciteer direct Solliciteer

 
 

Voor de bijlagen geldt: Max. 2 MB, alleen pdf, doc, docx en odt bestanden.

Contactpersoon: Marjan van Cortenberghe