12 jul 2021

Retail Support Specialist - v/m

Retail wonen/gifts • +3 jaar retail support • HBO • Amsterdam • 32-38 uur

Met spoed zoeken wij een Retail Support Specialist ter versterking van een internationaal  expanderende retailorganisatie met hoofdkantoor in Amsterdam, die duurzaamheid hoog in het vaandal heeft staan.

De afdeling RetailSupport is continue bezig met de optimalisatie en ontwikkeling van beleid, processen en werkwijzen waardoor we in onze vestigingen iedere dag weer een stapje effectiever en efficiënter kunnen werken. Het belangrijkste uitgangspunt hierin is onze klant en de focus op servicegerichtheid. RetailSupport is de 'linking pin' tussen de vestigingen in NL, BE en DE, én het Servicekantoor op het vlak van communicatie en het uitrollen van nieuwe initiatieven. RetailSupport werkt dan ook nauw samen met alle afdelingen binnen het Servicekantoor, de vestigingen, de Retailmanagers en Commercieel Directeur. Op basis van analyses en evaluaties meet de afdeling RetailSupport voortdurend de kwaliteit in de winkeloperatie en het succes van projecten. Vanuit de bevindingen worden kansen gezien en verbetervoorstellen gedaan.

Over de vacature

Gevraagd

Wij zoeken iemand met een HBO werk- en denkniveau die minimaal 2 - 3 jaar werkervaring heeft in een coördinerende Retailfunctie.

Geboden

Wij bieden jou een aantrekkelijk salaris met leuke aanvullende arbeidsvoorwaarden, zoals een 13e maand, pensioenregeling, cadeauregelingen, reiskostenvergoeding, doorgroeimogelijkheden, 24 vakantiedagen (o.b.v. fulltime) en uiteraard personeelskorting op het gehele assortiment.

Ben jij iemand die graag actief meedenkt en verantwoordelijkheid durft te nemen? Haal jij voldoening uit het verhogen van successen voor onze vestigingen en voel je je thuis in een 'internationaal' en dynamisch team? Ben jij een echte allesdoener en word je enthousiast van de retail? Heb jij de juiste ervaring en mentaliteit om samen onze organisatie verder uit te bouwen? Dan zoeken wij jou!

De organisatie

Het hoofdkantoor is gevestigd in een in het centrum van Amsterdam op 5 minuten loopafstand van Amsterdam Centraal. We hebben een informele werkomgeving, waarbij ruimte is om jezelf te ontwikkelen.

Het bedrijf bestaat al bijna 50 jaar en inmiddels zijn gaan we naar de 40 winkels in Nederland, België en Duitsland en met een uitgebreide webshop. Het concept van de allereerste winkel, het geloof in natuurlijk eenvoud en de bijzondere mix van artikelen voor huis, tuin en keuken, staan nog steeds als een huis.

 

Vacaturenummer: 210703

Heb je interesse in deze vacature?

print mail Tip een vriend(in) Tip een vriend(in) solliciteer direct Solliciteer

 
 

Voor de bijlagen geldt: Max. 2 MB, alleen pdf, doc, docx en odt bestanden.

Contactpersoon: Evert Fermin