10 nov 2021

Quality Assurance Medewerker - v/m

Electronics & Outdoor btb/retail • 0-10+ jaar • MTS/HTS • Tilburg • 32-40 uur pw

Ga jij thuis altijd voor de beste kwaliteit, ben je toe aan een volgende stap in je carrière - of dit je eerste is na het afstuderen of al een aantal jaren werkervaring hebt maakt hierbij niet uit - en wil je graag werken binnen een internationale organisatie? Voor een Internationale organisatie in Noord-Brabant zoeken wij een (Junior) Quality Officer voor 32-40 uur in de week.

Als (Junior) Quality Officer gaan we jou leren hoe jij ervoor kunt zorgen dat al onze producten voldoen aan de Europese wet- en regelgeving als het gaat om productveiligheid en milieu. Denk hierbij aan REACH, RED, EMC, LVD, CPR enandere richtlijnen en normen met betrekking tot de veiligheid van producten. Jij houdt samen met je collega’s de Europese wetgeving updates scherp in de gatenen je overlegt samen welke acties er genomen moeten worden om te voldoen aan deze nieuwe wetgeving. Je krijgt uiteindelijk de verantwoordelijkheid voor een deel van onze productgroepen en zal in de loop der tijd steeds meer kennis op doen, zowel in de breedte als in de diepte. Ook indien je al een aantal jaren werkervaring hebt op QA gebied maken we graag kennis met je! 

Wat ga je doen?

Wie wij zoeken?

Wat hebben we te bieden?

Over de organisatie

Je gaat werken in een organisatie met veel internationale collega’s en met collega’s vanuit de omgeving van Tilburg; aan accenten geen gebrek. We zijn als bedrijf in korte tijd gegroeid tot een bedrijf met meer dan 350 medewerkers. We hebben een nog van oudsher informele, bijna familiaire sfeer met de kansen van een grote organisatie. 

We bieden onze producten aan onder onze eigen merken, maar ook als private label merk voor retailers wereldwijd. Uitdagingen heb je hier voldoende en werken wordt gecombineerd met een goede sfeer.

Vacaturenummer: 211101

Heb je interesse in deze vacature?

print mail Tip een vriend(in) Tip een vriend(in) solliciteer direct Solliciteer

 
 

Voor de bijlagen geldt: Max. 2 MB, alleen pdf, doc, docx en odt bestanden.

Contactpersoon: Evert Fermin