16 nov 2021

Retail Manager Interieur - m/v

Retail wonen • 5+ jaar retailmanagement • HBO/WO • Randstad • 37 uur

In deze topfunctie als Commercieel Manager bij een dynamische retailorganisatie met grote vestigingen in de interieur mag jij voor alle vestigingen koers varen richting hogere omzet, veel werkplezier en het creëren van kansen die anderen laten liggen; dit alles binnen een ijzersterk en warm bedrijf. Je krijgt een uitgebreide opleiding en de kans door te groeien naar Commercieel Directeur.

Zorgen voor tevreden klanten en medewerkers bij de leukste woonwinkel van Nederland. Enthousiasme, flair en omzetgericht zijn de sleutelwoorden. Samen met je team een commercieel resultaat neerzetten. Mee opbouwen van een groeiend bedrijf. Sales en ondernemerschap staan hoog in het vaandel. Zijn dit kenmerken waar jij als nieuwe commercieel manager enthousiast van wordt? Dan zijn wij op zoek naar jou om onze groeiende organisatie te laten excelleren. Een manager met ambitie die bewijst het verschil te maken kan doorgroeien naar de functie van Commercieel Directeur.

Jij benut als empatisch Commercieel Manager elke kans die je ziet door: 

WIJ ZIJN

In jouw toekomstige winkels werken ca 150 collega’s, die met elkaar omgaan alsof ze familie zijn.  De werksfeer is erg belangrijk. Of zoals de Commercieel Directeur het omschrijft: “We zijn echt één team en hebben samen één taak”. 
Onze medewerkers maken het verschil. En daarom krijg je van ons: 

BEN JIJ?

En wie ben jij? Heb jij eigenschappen die passen bij ons én bij de vacature commercieel manager? Neem bijvoorbeeld jouw vermogen om mensen voor je te winnen en jouw resultaatgerichte houding.

Ook heb je in huis:

Vacaturenummer: 211102

Heb je interesse in deze vacature?

print mail Tip een vriend(in) Tip een vriend(in) solliciteer direct Solliciteer

 
 

Voor de bijlagen geldt: Max. 2 MB, alleen pdf, doc, docx en odt bestanden.

Contactpersoon: Evert Fermin