16 nov 2021

Commercieel Manager interieur m/v

Retail Wonen • + 5 jaar retailmanager ervaring • WO/HBO • Zeeland/West Brabant • Fulltime

Wil jij verder bouwen  aan het succes van deze  Retailer? Zij bieden je een unieke kans om in de rol van Commercieel manager  onderdeel te worden van de grootste woon- en slaapspecialist voor Nederland én België. Je krijgt een uitgebreide opleiding en de kans door te groeien naar Directieniveau.

Als Commercieel manager ben jij een natuurlijk leider, stimuleert samenwerking binnen de organisatie en hebt een no-nonsens attitude. Je bent operationeel en commercieel sterk, wat blijkt uit je hands-on manier van werken en persoonlijke commercialiteit. Medewerkers werken graag voor jou omdat je een echte people manager bent.

In de functie van Commercieel manager ben jij verantwoordelijk voor de verdere groei en succes van deze retailer . Samen met jouw verkoopteam zorg jij ervoor dat omzetdoelstellingen worden waargemaakt door middel van:

Je rapporteert direct aan de Algemeen Directeur.
 

Wij zijn?

Deze retailer is een toonaangevend full service woonwarenhuis met meer dan 250 merken onder één dak. Zij hechten aan een informele werksfeer en ontvangen ook zo hun ‘winkel gasten’. Heb je leidinggevende ervaring in de retail of dienstverlening met een goed gevoel voor gastvrijheid? Van harte welkom.

In jouw toekomstige winkel werken 150 collega’s voor en achter de schermen, die met elkaar omgaan alsof ze familie zijn. Daarnaast werken zij elke dag vol passie en enthousiasme om de klant een ultieme klantbeleving te geven.

Wat bieden zij jou?

Wie ben jij?

Heb jij de eigenschappen die passen bij de vacature Commercieel manager? Neem bijvoorbeeld jouw vermogen om mensen voor je te winnen en jouw resultaatgerichte houding. Ook heb jij in huis:

Vacaturenummer: 211103

Heb je interesse in deze vacature?

print mail Tip een vriend(in) Tip een vriend(in) solliciteer direct Solliciteer

 
 

Voor de bijlagen geldt: Max. 2 MB, alleen pdf, doc, docx en odt bestanden.

Contactpersoon: Evert Fermin