8 feb 2022

Manager E-commerce / Webshopmanager Woonwinkels - m/v

E-commerce wonen • +3 jaar e-commerce • HBO Commercieel/marketing • Noord-Brabant • vanaf 36 uur

Jij als webshopmanager zorgt ervoor dat de webshop als een geoliede machine opereert;  jij staat dagelijks midden in het speelveld van commercie, marketing en techniek en zorgt voor afstemming met inkoop en logistiek. 

Als webshopmanager krijgt je energie door aan de knoppen van de webshop te draaien en te zien dat de omzetcijfers door het dak gaan! Door jouw kritische blik en sterk analytisch vermogen zorg jij ervoor dat wij op het gebied van e-commerce verder gaat professionaliseren. Je bent een teamplayer en een verbinder. Je creëert een hecht topteam wat gezamenlijk alle records verbreekt.

Dit ben jij:

Heb jij eigenschappen die passen bij ons én bij de vacature van webshopmanager? Heb jij in huis:

Daarnaast ben je:

Dit ga je doen:

Onze woonwinkels in Nederland en een webshop met alles om van je huis jouw thuis te maken. We runnen de webshop vanuit ons hoofdkantoor en logistiek centrum in Noord-Brabant. Daar werken de verschillende afdelingen/disciplines nauw samen in een goede, familiaire werksfeer. Een absolute must voor een webshop, waarbij snel schakelen cruciaal is. Of onze commercieel directeur dit omschrijft: “samen doen, samen leren is samen beter worden”. De formule is onderdeel van een Nederlandse marktleider.

Als commerciële webshop manager ben je verantwoordelijk voor:

Wij bieden:

Vacaturenummer: 220204

Heb je interesse in deze vacature?

print mail Tip een vriend(in) Tip een vriend(in) solliciteer direct Solliciteer

 
 

Voor de bijlagen geldt: Max. 2 MB, alleen pdf, doc, docx en odt bestanden.

Contactpersoon: Evert Fermin