23 dec 2021

Sourcing/Inkoop & Logistiek Project Assistent/Junior - m/v

Retail loyalty • 1-3+ jaar • HBO / MBO+ • Baarn • 32-40 uur pw

Ter versterking en ondersteuning van de afdelingen Inkoop & Logistiek zoeken we voor een snelgroeiende organisatie in het Gooi met een collegiale sfeer een ervaren Assistent of Junior medewerker.

De organisatie

verzorgt de leukste loyaltycampagnes voor diverse supermarkten en drogisterijen. Consumenten doen boodschappen in de winkel, sparen zegels en kunnen uiteindelijk voor een klein bedrag de leukste producten sparen. Ook zetten we regelmatig in/out non food producten in bij deze zelfde klanten, vaak thematisch of met een merk of met een bekende Nederlander. Wij zijn bij beide takken van sport partners voor de retailers en nemen de gehele organisatie uit handen.

De functie

In deze functie werk jij ondersteunend in het sourcing en logistieke team. Dit team is verantwoordelijk voor het monitoren en herkennen van trends,  het ontwikkeling van producten , (samen met de afdeling Creatie),  het inkopen (samen met de inkoper) en met afdeling Logistiek, (en haar vaste logistieke partners) tijdige levering realiseren. Je bent betrokken bij de projecten vanaf het ontwikkelen van het concept tot het moment dat de producten in de winkel liggen.


Waar moet je nu aan denken?


Naar wie zijn wij op zoek?


Wat bieden we:

Vacaturenummer: 211203

Heb je interesse in deze vacature?

print mail Tip een vriend(in) Tip een vriend(in) solliciteer direct Solliciteer

 
 

Voor de bijlagen geldt: Max. 2 MB, alleen pdf, doc, docx en odt bestanden.

Contactpersoon: Evert Fermin