1 feb 2022

Ervaren DTP-er / grafisch 3d vormgever- v/m

Verpakkingen / bloemen / retail • +3 jaar • MBO+ Grafisch of Industrieel Product Design • Aalsmeer • 32-40 uur pw

Ben je creatief, heb je affiniteit met de bloemenbranche, veel DTP-ervaring in de verpakkingswereld, en ben je op zoek naar een afwisselende functie en kun je snel schakelen? Dan is dit jouw baan en nodigen we je uit om ons Design & Development team te komen versterken.

Wat houdt de functie in?

Als DTP’er maak je onze templates en past deze aan voor de productie. Dit gebeurt op basis van grafische- en productdesigns die door onze designers worden ontwikkeld. Daarnaast fungeer je als Inhouse designer, waarbij je in samenwerking met onze Sr. Designers presentaties voor onze klanten maakt in Illustrator. Tevens ben je de back up van onze Product technici v.w.b. het bedienen van de printer voor onze mock-ups, wat we je gaan leren. Illustrator en Photoshop hebben geen geheimen voor je en bent bekend met verschillende printtechnieken voor massaproductie en kent het Pantone registratiesysteem. Om onze ontwerpen productierijp te maken is het een wens dat je een goed 3D inlevingsvermogen hebt, bij voorkeur voor verpakkingsconstructies. Naast het uitwerken van ontwikkelde designs zijn er ook aanvragen voor het opzetten van basic designs, patronen en beeldbewerking.

Wat vragen wij?

Benodigde competenties:

Wat bieden wij?


Wie zijn wij?

Wij zijn wereldwijd een toonaangevend leverancier van innovatieve verpakkingsconcepten voor bloemen en planten voor de Amerikaanse en Europese markt. Ons design team ontwikkelt innovatieve producten op basis van de laatste trends voor alle seizoenen en feestdagen, desgewenst afgestemd op specifieke behoeftes van de klant. Wij focussen ons op de Retail en haar toeleveranciers.  

Vacaturenummer: 220101

Heb je interesse in deze vacature?

print mail Tip een vriend(in) Tip een vriend(in) solliciteer direct Solliciteer

 
 

Voor de bijlagen geldt: Max. 2 MB, alleen pdf, doc, docx en odt bestanden.

Contactpersoon: Evert Fermin