2 mei 2022

Account Manager Woondeco voor Vlaanderen - v/m

Woondeco/lifestyle b-t-retail • +2 jaar • MBO/HBO Sales • België/Vlaanderen • Fulltime

Een snelgroeiende en innovatieve speler in de woonaccessoires, met hoofdkantoor en showroom in Nederland, zoekt uitbreiding in België met een ambitieuze Account Manager voor geheel Vlaanderen.

Wat ga je doen?

Als Accountmanager Vlaanderen speel je een actieve rol in de ambitie om verder te groeien. Je bent verantwoordelijk voor een bestaande klantgroep van tuincentra, woondecoratiewinkels, meubelwinkels en bloemisterijen; een klantenkring die je zelfstandig onderhoudt en uitbreidt. 

Hierbij zoek je naar partners die net als wij gericht zijn op een lange termijn samenwerking.

Wie ben jij?

Wat bieden wij?

De organisatie

Met ruim 30 jaar ervaring zijn we een betrouwbare en innovatieve speler op de markt van inspirerende natuurlijke decoratieartikelen en natuurlijke woonaccessoires. Het zeer uitgebreide assortiment van meer dan 10.000 artikelen bestaat grotendeels uit eigen designs. Wij signaleren de laatste trends en reizen de hele wereld over op zoek naar nieuwe inspiratie, bijzondere materialen en vernieuwende producten. We importeren verrassende en prachtige artikelen uit landen als Indonesië, Brazilië, China en India.

In onze showroom kan de klant oneindig veel inspiratie opdoen! Met bijna 4.000 m2 oppervlak, biedt de showroom alle ruimte om alle artikelen verrassend te presenteren. Daarnaast hebben we een eigen magazijn van 25.000 m2, waar veel items vanuit voorraad leverbaar zijn. Alle bekende en grote tuincentra, doe-het-zelf ketens, retailers en groothandels behoren tot de vaste en trouwe klanten in Nederland, Duitsland en een groot deel van Europa.

Vacaturenummer: 220205

Heb je interesse in deze vacature?

print mail Tip een vriend(in) Tip een vriend(in) solliciteer direct Solliciteer

 
 

Voor de bijlagen geldt: Max. 2 MB, alleen pdf, doc, docx en odt bestanden.

Contactpersoon: Evert Fermin