11 mrt 2022

Team Lead Online Marketing SEA, SEO & Display Specialist

retail wonen • + 2 jaar • MBO/HBO • Noord-Brabant • Full-time

Door jouw komst op de afdeling Online Marketing kunnen de klanten niet meer om de campagnes heen van onze merken. 
Heb jij kennis van en ervaring met programmatic inkopen van advertenties via een DSP? Ben je een expert in het bedenken en opzetten van Display campagnes? Vind je het leuk om de resultaten te verbeteren door de campagnes continu te optimaliseren? Dan ben jij onze ideale nieuwe collega.

Dit ga je doen

 In de rol van Team Lead Display Advertising ben je meewerkend voorman/vrouw met een team van 5 medewerkers en vertaal je mediadoelstellingen naar audiences en strategieën in diverse online-mediakanalen zoals Display, Video, Audio, DOOH en Social. Je wordt betrokken bij het uitdenken van impactvolle online campagnes. Dagelijks houd jij je bezig met het inrichten, optimaliseren en rapporteren van deze campagnes. Trafficking van campagnes zijn voor jou niet onbekend en je weet dan ook hoe je dit in verschillende ad serving systemen moet doen. Denk aan; de technische opzet, het plaatsen van pixels, het aanmaken van audiences etc. Ook help je mee aan Programmatic inkoop bij exploitanten en via marketplaces. Maar denk ook aan bijvoorbeeld signaleren van marktontwikkelingen en advertentiemogelijkheden die onze klanten verder kunnen helpen.


Dit ben jij

Heb jij eigenschappen die passen bij ons én bij de vacature display advertising specialist? Neem bijvoorbeeld jouw  analytisch inzicht en jouw communicatieve skills. Ook heb je in huis:

 

Daarnaast ben je:


De organisatie

Vanuit ons hoofdkantoor in Noord-Brabant werkt dit team met 35 collega’s er hard aan om te zorgen dat onze merken zichtbaar zijn voor onze klanten. De werksfeer is erg goed. Of zoals je toekomstige collega’s dit omschrijven: Elke dag is anders in deze functie! Het is een gezellige club mensen die er iedere dag samen voor gaan om het beste resultaat neer te zetten.

Voorwaarden

Onze medewerkers maken het verschil. En daarom krijg je van ons: 

Vacaturenummer: 220302

Heb je interesse in deze vacature?

print mail Tip een vriend(in) Tip een vriend(in) solliciteer direct Solliciteer

 
 

Voor de bijlagen geldt: Max. 2 MB, alleen pdf, doc, docx en odt bestanden.

Contactpersoon: Evert Fermin