11 mrt 2022

CRM E-mail marketeer

retail wonen • +1 jaar • MBO/HBO • Noord-Brabant • 32-40 uur pw

Krijg jij energie van het opzetten van goed uitgedachte mail campagnes? Ga jij onze e-mail strategie verder mee uitrollen met als doel de klant zo persoonlijk mogelijk te benaderen? Wij zijn op zoek naar een e-mail marketeer voor ons hoofdkantoor in Noord-Brabant voor 32 tot 40 uur per week.

Krijg jij energie van het opzetten van goed uitgedachte mail campagnes? Ga jij onze e-mail strategie verder mee uitrollen om de klant zo persoonlijk mogelijk te benaderen? Ben jij iemand die niet op buikgevoel vertrouwt maar op basis van data beslissingen neemt en advies uitbrengt? Dan zoeken we jou!

Als specialist ben jij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gehele vlak van e-mail marketing en kom je regelmatig met slimme ideeën om de campagnes naar een hoger niveau te brengen. Je wordt warm van hogere open ratio's en verbeterde conversieratio's en weet dit dan ook met een groot enthousiasme te delen met de diverse stakeholders.

Dit ben jij

Heb jij eigenschappen die passen bij ons én bij de vacature e-mail marketeer? Neem bijvoorbeeld jouw commerciële instelling en jouw analytische vermogen. Ook heb je in huis:

Daarnaast ben je:

 

Dit ga je doen

Wij hebben een sterke online ontwikkeling doorgemaakt. Inmiddels zit er een team van ruim 30 specialisten op allerlei vakgebieden om de online beleving van de klant op zoek naar een nieuwe keuken, badkamer of nieuwe meubels zo optimaal mogelijk te laten verlopen. 

Je werkt samen met een extern bureau die ondersteuning biedt op strategisch niveau en de technische productie van de mails en de dialogen verzorgt.
Jij benut als communicatief vaardige e-mail marketeer elke kans die je ziet door:

 

Onze voorwaarden

Onze medewerkers maken het verschil. En daarom krijg je van ons:

Vacaturenummer: 220301

Heb je interesse in deze vacature?

print mail Tip een vriend(in) Tip een vriend(in) solliciteer direct Solliciteer

 
 

Voor de bijlagen geldt: Max. 2 MB, alleen pdf, doc, docx en odt bestanden.

Contactpersoon: Evert Fermin