16 mrt 2022

E-commerce Buyer Wonen / Webshop Inkoper - v/m

Wonen E-commerce • +3 jaar • HBO Commercieel/marketing • Noord-Brabant • 32-40 uur

Voor de leukste woonwinkel van Nederland zoeken wij een  inkoper die zich vast wil bijten in vernieuwing en kan zorgen voor een compleet nieuw web only assortiment. Weet jij de juiste link te leggen tussen het online assortiment en het winkelassortiment waardoor ze elkaar gaan versterken? Dan willen wij met jou in gesprek!  

Dit ben jij

Je vindt de productcategorie wonen echt leuk. Je hebt een goed gevoel voor trends, leuke en commercieel goede producten. Je weet wat (online) scoort en wat niet. Het juiste product en de juiste prijs is daarbij jouw uitgangspunt. Je kent de dynamiek van e-commerce (prijs, snelheid van leveren, etc) en weet hier als geen ander mee om te gaan. Je werkt nauw samen met het webshop team en ervaren inkopers. De start is al gemaakt, jij bepaalt het succes! 

Je bent commercieel en communicatief vaardig. Je bent resultaat gedreven en je houdt van samenwerken. Je bent een sterke, warme en gezellige persoonlijkheid en weet zo mensen heel natuurlijk te overtuigen. Ook heb je in huis:

Daarnaast heb je:

Dit ga je doen

Door jouw werk en inzet worden online bezoekers van onze website geïnspireerd om onze producten in huis te halen! Jij zorgt onder andere voor een nieuwe collectie in onze webshop en voldoende voorraad van populaire artikelen. Samen met drie ervaren inkopers zorg jij voor de samenstelling van het beste ‘woon’ assortiment. Met jouw gevoel voor goede producten weet je waar je moet zijn om nieuwe leveranciers aan te boren om ons assortiment uit te breiden. 

Naast de Inkopers voor de winkels, is het inkoopteam compleet met jou als verantwoordelijke voor het webonly assortiment. 

Onze voorwaarden

Onze medewerkers maken het verschil, daarom bieden wij jou:

Vacaturenummer: 220303

Heb je interesse in deze vacature?

print mail Tip een vriend(in) Tip een vriend(in) solliciteer direct Solliciteer

 
 

Voor de bijlagen geldt: Max. 2 MB, alleen pdf, doc, docx en odt bestanden.

Contactpersoon: Evert Fermin