18 jan 2023

Buyer Electronics - m/v

b-t-retail • 3-5 jaar • HBO werk- en denkniveau • Eindhoven • 32-40 uur pw

Ter versterking van het Inkoopteam is er ruimte voor een junior of medior Inkoper Elektronica, met een goed handelsgevoel en met ervaring met Verre Oosten leveranciers.

De functie

Heb jij een passie voor inkopen en ben je op zoek naar een uitdagende job? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als Inkoper Elektronica ben je verantwoordelijk voor de productgroep Elektronica en zorg je ervoor dat het je het assortiment beheert en op zoek gaat naar nieuwe toevoegingen.

Concreet zijn jouw taken:

Profiel 

Wat mag je van ons verwachten?

We bieden je een werkomgeving met een open, collegiale en informele sfeer waar je je zeker niet hoeft te vervelen! Je wordt omgeven door trotse en betrokken collega’s die zich iedere dag inzetten om onze groei te realiseren.

Hiernaast bieden we je natuurlijk ook het volgende:

Over ons

Wij zijn in de afgelopen 24 jaar uitgegroeid tot een internationaal opererende handelsonderneming. Met ons non-food assortiment bestaande uit meer dan 20.000 producten in uiteenlopende categorieën streven wij met al onze medewerkers naar optimale klantgerichtheid. Door de hele organisatie heerst de handelsgeest, een no-nonsense cultuur waarin de mouwen worden opgestroopt. We selecteren onze collega’s zorgvuldig, zodat ze goed ze optimaal kunnen presteren in onze dynamische organisatie met een Brabants karakter

 

Vacaturenummer: 220401

Heb je interesse in deze vacature?

print mail Tip een vriend(in) Tip een vriend(in) solliciteer direct Solliciteer

 
 

Voor de bijlagen geldt: Max. 2 MB, alleen pdf, doc, docx en odt bestanden.

Contactpersoon: Evert Fermin