1 jun 2022

Retailmanager Woonbranche/keuken & sanitair - m/v

Retail wonen • +5-10 jaar • (MBO/)HBO Commercieel • Midden van het land • Fulltime

Voor een van de grote retailorganisatie in de woonbranche (keuken & sanitair) zoeken we een ervaren retailmanager die leiding kan geven aan een deel van de organisatie/winkels. Je krijgt een gedegen opleiding en de tijd voor een goede inwerkperiode. Er wordt gezocht naar iemand die de potentie heeft om op termijn door te groei naar de functie van Commercieel Directeur.

Dit ben jij

Jij bent een zelfstandig commercieel manager. Een ontwikkelaar, visionair en analist, met primaire kennis en ervaring in de retail- & woonbranche. Als beleidsmaker word jij enthousiast van de klantreis, van de online oriëntatie tot de realisatie van een heel project. Jij bent tot in de details betrokken om klanten de beste ervaring te garanderen. 


Als Commercieel Manager

 

Daarnaast ben je: 

Twee dagen in de week zal je vanuit ons hoofdkantoor in Noord-Brabant werken, de overige dagen ben je door heel Nederland in de vestigingen  te vinden om de medewerkers te begeleiden en te coachen en de afdeling verder door te ontwikkelen.

Onze organisatie

De organisatie is de afgelopen decennia uitgegroeid tot ca. 35 vestigingen door heel Nederland met ca. 250 medewerkers.  We zijn onderdeel van een holding met diverse werkmaatschappijen en hoofdkantoor in Noord-Brabant. We werken hard aan verdere groei.

Wij werken met passie aan het interieur van onze klant en maken onze klanten wegwijs in het aanbod.  Om welk product het ook gaat, onze klanten lopen gelukkig naar buiten, wetende dat wij alles tot in de puntjes voor ze verzorgen.  We willen de klant echt verder helpen en zijn betrokken en ambitieus. 

Onze voorwaarden

Ben jij de collega die dit avontuur met ons wil delen? Onze medewerkers maken het verschil, daarom bieden we jou:

Vacaturenummer: 220601

Heb je interesse in deze vacature?

print mail Tip een vriend(in) Tip een vriend(in) solliciteer direct Solliciteer

 
 

Voor de bijlagen geldt: Max. 2 MB, alleen pdf, doc, docx en odt bestanden.

Contactpersoon: Evert Fermin