17 jun 2022

Junior Marketeer Retail wonen - v/m

retail wonen • +0-2 jaar • MBO/HBO Marketing • Amersfoort • 4-5 dagen pw

Ter uitbreiding van een compacte marketingafdeling, bij een snelgroeiende, moderne retailorganisatie in de woon/vloerenbranche. 

De functie

Je werkt samen met ons marketing team wat bestaat uit interne en externe specialisten. samen zorgen jullie voor onze online en offline exposure. Je beheert onze website en social media kanalen. Samen met onze grafisch vormgever, stylist, designer en videospecialist verzorg je een perfecte online beleving voor onze klanten. Verder ben je verantwoordelijk voor alle content op de website, artikelbeheer, sales acties en plaatsing van grafische content. Je beheert de collectie in onze winkels, houdt contact met leveranciers mbt levering van stalen en zorgt er voor dat alles geprijsd in de winkels komt. Je zorgt voor de communicatie richting onze winkels over de producten die wij verkopen, prijswijzigingen, productintroducties etc.  Naast je marketing werkzaamheden ben je in de 1ste periode van 3 tot 6 maanden voor ongeveer de helft van de tijd ook werkzaam binnen onze operationele en commerciële afdelingen. Hierdoor ontwikkel je inzicht in en gevoel voor hoe onze operationele organisatie werkt. Dit is een belangrijke basis voor je functioneren binnen ons bedrijf omdat marketing en operatie zeer sterk verweven zijn.

Hoe begeleiden wij je daarbij?

Uiteraard is er begeleiding vanuit onze marketing afdeling. Via een beproefd opleidingsprogramma wordt je intensief voorbereid op je werkzaamheden, daarna wordt je verder “on the job” getraind in de voorkomende marketing taken. In je opleidingsperiode doorloop je tevens een programma waarbij we je opleiden op diverse operationele en commerciële afdelingen zodat je goed inzicht krijgt in het functioneren van de organisatie.

We vragen

Ben jij de spil van onze marketingafdeling?

De organisatie

Met inmiddels 14 winkels zijn de snelgroeiende speler in de vloerenmarkt in Nederland. Wij hebben ons streven kunnen vertalen naar de combinatie vakspecialist in service tegen bouwmarktprijzen. Wij zijn een moderne retailorganisatie met een sterke online ondersteuning aan de fysieke winkels. Met een zeer commercieel productportfolio, wat voor een deel in eigen beheer wordt geproduceerd in combinatie met de producten van alle bekende merken, bieden we de klant een optimale productmix.

Wij bieden

Vacaturenummer: 220605

Heb je interesse in deze vacature?

print mail Tip een vriend(in) Tip een vriend(in) solliciteer direct Solliciteer

 
 

Voor de bijlagen geldt: Max. 2 MB, alleen pdf, doc, docx en odt bestanden.

Contactpersoon: Evert Fermin