29 mrt 2024

Directeur Operations Retail wonen - v/m

Retail wonen • +10 jaar • HBO • Amersfoort • Fulltime

Wil jij deel uitmaken en bijdragen aan ons succesverhaal? Voor ons hoofdkantoor in Amersfoort zijn wij op zoek naar een Directeur Operations, leiding gevend aan onze back-office organisatie met ca. 20 medewerkers.

De functie

In deze rol ben je verantwoordelijk voor de operationele back office organisatie. Met 15 vestigingen en 150 leggers en een complex proces waarin alles exact op tijd bij elkaar moet komen is dit een uitdagende functie. 

Wij geloven in de filosofie dat we klanten behandelen als familie. Dus geef je elke dag het beste van jezelf om onze klanten te helpen. Jij stuurt een multidisciplinair team aan, met een diversiteit aan expertise. Jij hebt de helicopterview, de controle en bent backup bij problemen. Je stuurt op output en houd je team scherp. We hebben altijd met deadlines te maken, zijn we te laat dan staat de verhuizer op de stoep. Er is dus altijd druk om op tijd te leveren. Om het werk goed uit te kunnen voeren is een goede voorbereiding noodzakelijk. Je houdt continu een vinger aan de pols en bewaakt het proces. Elke order gaat compleet en op tijd de deur uit, afgestemd op de geplande legwerkzaamheden. Als hier bedreigingen zijn dan ben jij het aanspreekpunt voor je collega’s en ondersteunt je ze bij het vinden van de beste oplossing. Zo hebben we geen verassingen als we bij de klant gaan leggen en ontzorgen we de klant in een vaak toch al hectische tijd.

Wij vragen

We zoeken een persoon met een sterke persoonlijkheid en een hands-on mentaliteit.


Hoe begeleiden wij je daarbij?

Iedereen die bij ons komt werken doorloopt onze basisopleiding, zo dragen we kennis over mbt tot ons product, filosofie en procedures. Pas als je dit volledig beheerst kan je aan de slag. Hierna is er regelmatig bijscholing om je productkennis en communicatieve skills aan te scherpen. Dit geeft jou de zekerheid dat je altijd het beste uit jezelf en je carrière kunt halen. De verfijning van je skills leer je “on the job”.


Wie zijn wij?

Wij hebben nu 15 winkels en zijn een snelgroeiende speler in de vloerenmarkt in Nederland.
Wij hebben ons streven kunnen vertalen naar de combinatie vakspecialist in service tegen bouwmarktprijzen. We zijn een moderne retailorganisatie met een sterke online ondersteuning van de fysieke winkels. Met een zeer commercieel productportfolio, wat voor een deel in eigen beheer wordt geproduceerd in combinatie met de producten van alle bekende merken, bieden we de klant een optimale productmix.

Wij geloven sterk dat een goede dienstverlening gebaseerd is op betrouwbare informatie, daarom investeren wij fors in ICT systemen om onze service en de communicatie met klanten te optimaliseren. We behandelen elke order als een individueel project wat er op gericht is de klant te ontzorgen. Er is voor een klant bij een verbouwing en/of verhuizing namelijk al genoeg stress. Wij zorgen dat de vloer en alle voorbereidende werkzaamheden goed gepland “just in time” worden uitgevoerd.
Dit vereist zeer goed projectmanagement en coördinatie, zeker omdat er ook vaak externe partijen als leveranciers en transporteurs bij betrokken zijn.
Daarom investeren wij in continue procesoptimalisatie.
Een tevreden klant, is onze grootste voldoening, dag in en dag uit.

Onze ambitie

Wij zijn ambitieus. Wij zien dat onze formule goed werkt en het aantal klanten sterk groeit. Jaar in, jaar uit. Wij willen de beste zijn en blijven in onze markt.

Wij geloven in de schaalbaarheid en globaliteit van onze formule en willen naast Nederland uitbreiden naar alle landen binnen de Europese Unie.


Arbeidsvoorwaarden

Een goed marktconform salaris (inclusief bonus-optie)
CAO Wonen
Pensioen

Een assessment kan onderdeel uitmaken van het sollicitatieproces.
 

Vacaturenummer: 230701

Heb je interesse in deze vacature?

print mail Tip een vriend(in) Tip een vriend(in) solliciteer direct Solliciteer

 
 

Voor de bijlagen geldt: Max. 2 MB, alleen pdf, doc, docx en odt bestanden.

Contactpersoon: Evert Fermin