12 jun 2023

Retailmanager wonen / keukens - m/v

Retail wonen / keukens • 5-10+jaar • HBO Commercieel/retail • Utrecht / Nederland • Fulltime

Welke commerciële Retailmanager wil een slimme carrièrestap maken?

Doorgroeitalent gezocht!

Wij zijn één van de grootste retailers van Nederland. Bekend van de kwaliteit in wonen tegen ‘gegarandeerd de laagste prijs van Nederland’ en bewezen in het positioneren van deze belofte bij miljoenen huishoudens. Het merk maakt onderdeel uit van een (inter)nationale retailgroep met 6000 werknemers.

Dit ben jij

Wij zoeken een ervaren people- en retailmanager, een verbinder pur sang. Iemand die de mouwen opstroopt om de retailformule nog verder te ontwikkelen, sámen met collega’s en het managementteam. Gevoel voor verkoop en in kunnen leven in de wijze waarop mensen waarde hechten aan fijn wonen, staan bij ons hoog in het vaandel. We wensen die eigenschappen ook terug te zien in jouw DNA. 
Heb je een bewezen trackrecord in het bouwen van teams, snap je hoe je collega’s inspireert, motiveert en hoe je hen in hun kracht zet? En begrijp je wat onze klanten verwachten bij de klantreis van orientatie t/m levering (en zo nodig montage)  alsook alle wensen en behoeften met betrekking tot - hoe kan het ook anders – droominterieur tegen gegarandeerd de laagste prijs van Nederland? Dan ben jij onze mogelijke match! 


Dit ga je doen

Wij geven jou tijd en ruimte om onze organisatie in al zijn gelederen te leren kennen. Dit uiteraard met het doel om samen met jou de organisatie in al haar facetten nog verder te ontwikkelen. 

Onze business vindt plaats in onze 45 megastores, daarom vinden we het van belang dat je ca. 80% van jouw werktijd doorbrengt in de filialen om de familieteams te kunnen bouwen, collega’s te coachen en feeling met de markt te houden. Zo ontdek je zelf ook de potentie van ons merk waarin jij je wilt en kunt ontwikkelen. We zoeken iemand met doorgroeipotentieel; er zijn namelijk voldoende doorgroeimogelijkheden binnen ons bedrijf.

Onze voorwaarden

Smaakt naar meer? Dan is dit een slimme stap naar een uitdagende & verbindende rol.

Zie jij in deze functie een slimme vervolgstap voor jouw carrière?  Solliciteer dan vandaag nog!

Vacaturenummer: 220702

Heb je interesse in deze vacature?

print mail Tip een vriend(in) Tip een vriend(in) solliciteer direct Solliciteer

 
 

Voor de bijlagen geldt: Max. 2 MB, alleen pdf, doc, docx en odt bestanden.

Contactpersoon: Evert Fermin