15 jul 2022

Performance Marketeer

Retail • 4+ jaar • HBO • Utrecht• Fulltime

Wij zijn op zoek naar een senior Performance Marketeer voor de uitbreiding van de e-commerce activiteiten van deze groeiende Retailorganisatie.  Zij zijn momenteel actief in 5 landen en sturen dit centraal aan. Daarnaast breiden ze dit jaar uit naar meerdere landen. Voor deze uitbreiding en verdere groei van de webwinkels zijn wij op zoek naar een senior performance marketeer. En ben jij data-gedreven en heb jij strategische skills, kan je kansen in de markt zien en deze laten groeien? Dan gaan wij graag  snel met je in gesprek !

Wat houdt deze functie in?
Met jouw online kennis weet jij feilloos welke aspecten je moet inzetten om meer traffic te realiseren naar onze webwinkels vanuit affiliate marketing, SEA, social ads, display advertising, marketplaces en andere kanalen. Vanuit jouw ervaring weet je dan ook precies hoe je campagnes moet vormgeven en optimaliseren al zal dit niet het zwaartepunt van de functie betreffen. Wij werken namelijk samen met gespecialiseerde bureaus die veelal zijn gevestigd in de landen waar wij actief zijn met onze webwinkels. Deze partijen worden dagdagelijks volledig door jou aangestuurd om de doelstellingen op basis van o.a. traffic, omzettargets, ROAS, ROPO en CPS te behalen. 

Het spreekt voor zich dat jij zeer goed bekend bent in de wereld van paid traffic en jouw weg eenvoudig hierin weet te vinden. Naast het verhogen van traffic zijn conversie en zichtbaarheid onmiskenbaar met elkaar verbonden. Voor het verhogen van de conversie binnen onze webwinkelomgeving werk je in nauw overleg samen met onze conversie specialist. Daarnaast zal je ook intensief samenwerken met onze webanalist en je rapporteert aan de e-commerce manager.

Ben jij iemand die graag actief meedenkt en verantwoordelijkheid durft te nemen? Haal jij voldoening uit het verhogen van successen voor onze webwinkels en voel je je thuis in een jong, informeel en gezellig team? Dan zoeken wij jou!

Wat vragen wij?
Wij vragen iemand met een afgeronde HBO of WO opleiding met 5 jaar werkervaring als Performance marketeer of een soortgelijke functie. Daarnaast is het onderstaande mooi meegenomen:

Wij bieden jou:

Bij ons staat verbinding met elkaar centraal, dit stimuleren wij door gezellige teamuitjes, check-in momenten, regelmatige bedrijfsupdates en het gezamenlijk vieren van successen. Onze collega’s omschrijven onze werksfeer als mens- en ontwikkelingsgericht, warm en informeel. 

 

Vacaturenummer: 220703

Heb je interesse in deze vacature?

print mail Tip een vriend(in) Tip een vriend(in) solliciteer direct Solliciteer

 
 

Voor de bijlagen geldt: Max. 2 MB, alleen pdf, doc, docx en odt bestanden.

Contactpersoon: Evert Fermin