e-mail e-mail
Menu
https://frescoselect.nl/uploads/images/fruit-1.jpg
18 aug 2022

Client Experience Coordinator

Luxury / Retail/ Hospitality • 2+ jaar Luxury • MBO/HBO • Amsterdam • Fulltime

 Heb jij oog voor detail, streeft je naar perfectie in zowel sfeer als uitstraling en ben je zeer klant- en luxegericht? Zet je expertise dan in bij het bedrijf dat enkele van de mooiste hoofdstukken in de geschiedenis van “Haute Horlogerie” heeft geschreven.

 

Audemars Piguet is de oudste fabrikant van exclusieve horloges die nog in handen is van de familie die het heeft opgericht. Gevestigd in Le Brassus (Zwitserland) sinds 1875, heeft het bedrijf enkele van de mooiste hoofdstukken in de geschiedenis van “Haute Horlogerie” geschreven, waaronder een aantal wereldprimeurs. Dit is alleen mogelijk geweest dankzij de visie en overtuigingen die onze oprichters ons hebben bijgebracht en de vele talenten die tot op de dag van vandaag de Audemars Piguet-familie hebben gevormd. We zijn een team van gepassioneerde professionals die elke dag hun gezamelijke visie volgen.

Om ons team te versterken, zijn wij voor ons nog te openen AP House Amsterdam op zoek naar een:

CLIENT EXPERIENCE COORDINATORJe belangrijkste missie is om onze klanten gastvrij, persoonlijk of telefonisch, te verwelkomen en hun verwachtingen te overtreffen. Je ontvangt ze op persoonlijke wijze in onze luxe AP House Amsterdam en zorgt dat ze zich welkom voelen. Hierbij ben je altijd gefocust om de merkperceptie te behouden en te verbeteren, en ziet in elke situatie een kans om de klantervaring te perfectioneren.
 
Daarnaast houd je het AP House up-to-date en ben je verantwoordelijk voor de totale gastvrije beleving en premium sfeer. Je coordineert en assisteert bij de organisatie en uitvoering van de events die regelmatig in het AP House zullen plaatsvinden. Tevens draag je de volledige verantwoordelijkheid voor alle dagelijkse en bijkomstige facilitaire zaken.
 
Jouw ervaring
Je profiteert van jouw ervaring in de hotellerie, event management of luxury hospitality. Ervaring in een luxe etablissement is een pré. Door je brede kennis en interesse in een scala aan onderwerpen zoals geschiedenis, kunst, reizen, sport, luxe artikelen ben je in staat om makkelijk verbinding te maken met onze klanten.
 
Je hebt oog voor detail, streeft naar perfectie in zowel sfeer als uitstraling en bent zeer klant- en luxegericht. Je teamspirit, je verantwoordelijkheidsgevoel en je uitstekende communicatieve vaardigheden zorgen ervoor dat je gemakkelijk uitstekende relaties kunt onderhouden, zowel in het Nederlands als in het Engels, in woord en geschrift.

Vacaturenummer: 220803

Heb je interesse in deze vacature?

print mail Tip een vriend(in) Tip een vriend(in) solliciteer direct Solliciteer

 
 

Voor de bijlagen geldt: Max. 2 MB, alleen pdf, doc, docx en odt bestanden.

Contactpersoon: Marjan van Cortenberghe