17 okt 2022

Aankomend Vestigingsmanagers Wonen - Groot Amsterdam - v/m

Retail wonen • +3 jaar • MBO+ • Groot Amsterdam • Fulltime

Ter versterking  voor de regio Amsterdam en omstreken zoeken wij aankomend Vestigingsmanagers voor grote woonwinkels, die na een gedegen opleiding kunnen doorstromen naar Vestigingsmanager. 
Samen met jouw team zet jij iedere dag weer een topprestatie neer. Want als manager ben jij stuurman, coach, maar voornamelijk een echte peoplemanager.

Een eetlepel doorzettingsvermogen, een snufje spontaniteit en een flinke theelepel gespreksvaardigheden: jij zorgt er als aankomend vestigingsmanager voor dat alle ingrediënten binnen jouw team samenkomen tot het perfecte recept!

Wat ga je doen?

Bij de grootste woonbeleving van Nederland weet jij als aankomend vestigingsmanager de juiste ingrediënten te combineren om tot een topprestatie te komen. Het sleutelwoord hierbij is samen. Samen met jouw team van vakspecialisten zet jij dit resultaat neer. Wij hebben het receptenboek al klaar liggen; hier leer jij onze organisatie & producten kennen. Daarnaast sta je dagelijks met je voeten in de klei om een goede feeling met de markt te houden. Jij vindt het verkoopvak natuurlijk het mooiste vak wat er is!
Jij benut als energieke aankomend vestigingsmanager elke kans die je ziet door:


Wat kun je verwachten?

Als aankomend vestigingsmanager maakt jij het verschil en daarom krijg je van ons:

Heb jij het in huis?

Jij hebt gevoel voor verkoop en door jouw retail ervaring begrijp je wat onze klanten van ons verwachten, zowel tijdens de klantreis tot aan de levering. Jij inspireert en motiveert onze collega’s en weet hoe je iemand in zijn of haar kracht zet. Samen creëren wij de beste ervaring voor de klant.

Daarnaast ben je:

Vacaturenummer: 221003

Heb je interesse in deze vacature?

print mail Tip een vriend(in) Tip een vriend(in) solliciteer direct Solliciteer

 
 

Voor de bijlagen geldt: Max. 2 MB, alleen pdf, doc, docx en odt bestanden.

Contactpersoon: Evert Fermin