5 jun 2023

Projectmanager Retail marketing

Retail marketing / loyalty • + 2-5 jaar • HBO/Bachelor Marketing, enz • Amsterdam • Fulltime of vanaf 32 uur

Wij zetten de groeispurt voort en daarom zijn we op zoek naar een enthousiaste projectmanager! Ben jij de ultieme regelkoning of -koningin met een ongekende passie voor het begeleiden van spaaracties voor families met kinderen? Dan ben jij absoluut de persoon waar we naar op zoek zijn.

Ons team stort zich op het creëren en produceren van duurzame spaarcampagnes voor families over de hele wereld. We werken samen met (food)retailers en maken alles mogelijk: van vrolijke stickers en verzamelkaartjes tot prachtige albums, knuffels en unieke duurzame 3D-producten. Onze groei gaat razendsnel en we hebben dringend behoefte aan een organisatiewonder om al onze bruisende campagnes vlekkeloos te laten verlopen. Dus, kom op!

We hebben jou nodig als onze nieuwe fulltime projectmanager (32-40 uur).

Let's make magic happen!

 Als schakel tussen onze organisatie, klanten en een divers team van interne en externe experts, vertaal jij klantwensen naar innovatieve en duurzame concepten. Je regisseert het proces tussen verschillende afdelingen, zorgt voor optimale klanttevredenheid en waarborgt de tijdige ontwikkeling, productie en levering van projecten. Deadlines zijn cruciaal, ook bij zelfstandig werken.

Hoe jouw dag eruit ziet

Over jou

We werken in een compact en gezellig team. Onze bedrijfscultuur is informeel, professioneel, zeer ambitieus en we zijn gevestigd in het schitterend pand in Amsterdam- Centrum (vlakbij metro- en tramhalten). We bieden jou een marktconform salaris.

Vacaturenummer: 230601

Heb je interesse in deze vacature?

print mail Tip een vriend(in) Tip een vriend(in) solliciteer direct Solliciteer

 
 

Voor de bijlagen geldt: Max. 2 MB, alleen pdf, doc, docx en odt bestanden.

Contactpersoon: Evert Fermin