11 jul 2023

AI ChatGPT specialist

retail omnichannel • 0-2 jaar • HBO / WO • Amersfoort • Fulltime / parttime

Voor ons hoofdkantoor in Amersfoort zijn wij op zoek naar een AI ChatGPT-specialist (HBO/WO). In deze rol ben je verantwoordelijk voor het verkennen van de mogelijkheden van AI en ChatGPT om de bedrijfsprocessen verder te automatiseren.

Je taken omvatten onder andere:

Wat ga je doen?

De functie is nieuw binnen ons bedrijf, wat betekent dat je veel invloed hebt op de invulling ervan. Je gaat onderzoeken hoe AI en ChatGPT kunnen worden toegepast om onze bedrijfsprocessen verder te automatiseren.

Plaats in de organisatie

Je rapporteert rechtstreeks aan de directie en denkt op strategisch niveau mee over automatiseringsvraagstukken en de mogelijkheden die verdere automatisering kan bieden om de onze marktpositie verder te versterken, zowel op proces-, commercieel- als marketingniveau.
Als deze uitdagende rol je aanspreekt en je voldoet aan de gestelde eisen, nodigen we je graag uit om te solliciteren.

Wie zijn we?

We zijn de snelst groeiende omnichannel speler in de Nederlandse woninginrichtingsmarkt, met inmiddels 15 winkels. Ons streven is om een combinatie van vakspecialistische service te bieden tegen betaalbare prijzen, vergelijkbaar met bouwmarkten. Als moderne retailorganisatie leggen we sterk de nadruk op online ondersteuning van onze fysieke winkels. Met een breed en commercieel productportfolio, waarvan een deel in eigen beheer wordt geproduceerd en aangevuld wordt met producten van gerenommeerde merken, streven we ernaar om onze klanten een optimale productmix te bieden. Vanuit ons hoofdkantoor te Amersfoort ontzorgen we de winkels zoveel mogelijk, zodat zij zich kunnen focussen op hun taak. We werken aan verdere groei.

Vacaturenummer: 230702

Heb je interesse in deze vacature?

print mail Tip een vriend(in) Tip een vriend(in) solliciteer direct Solliciteer

 
 

Voor de bijlagen geldt: Max. 2 MB, alleen pdf, doc, docx en odt bestanden.

Contactpersoon: Evert Fermin