27 mei 2024

Senior Buyer Food - m/v

b-t-b/retail • + 6 jaar • HBO werk- en denkniveau • Rotterdam • Fulltime

Voor een van de grote en snelgroeiende internationale handelsorganisatie in de fmcg bij Rotterdam, zoeken wij ivm verdere groei een ervaren Inkoper Food/fmcg. Het gaat om de internationale inkoop van A-merken en private labels. Gezocht wordt iemand met ruime ervaring, ter versterking van het team. Tevens zijn we voor de organisatie op zoek naar een 

International Trader/Buyer Personal Care & Home Care

Daarnaast  wordt ook gezocht een 

Kwaliteitsmanager Food

en een

Commercial Assistant Food

De functie

De Senior Buyer Food is eindverantwoordelijk voor new business in private label producten en  A-merken. Ook krijgt de Senior Buyer Food een pakket met bestaande leveranciers en is hij/zij uit op groei met deze accounts. Verder coördineert hij/zij (samen met de Assitant Buyer) het inkoopproces van A tot Z en is verantwoordelijk voor zijn/haar eigen inkoopbudget.


Resultaat-/taakinvulling
 


Functie-eisen


Benodigde competenties

De organisatie

De organisatie is snelgroeiende internationale handelsorganisatie. Zij wil de one-stop-partner zijn voor klanten wereldwijd op het gebied van cosmetica, lichaamsverzorging, food en huishoudelijke producten. Met onze focus op ontwikkeling en introductie van nieuwe producten leveren wij innovatieve oplossingen voor de wereldwijde logistiek en distributie van onze producten. Wij bieden een breed scala aan A-merkenBrand en Private label producten en populaire licentie artikelen.
De Senior Buyer Food rapporteert aan Manager Purchase Food. Neemt deel aan Commercial Purchase Meeting en Strategic Purchase Meeting.

Locatie: bij Rotterdam.

Vacaturenummer: 230901

Heb je interesse in deze vacature?

print mail Tip een vriend(in) Tip een vriend(in) solliciteer direct Solliciteer

 
 

Voor de bijlagen geldt: Max. 2 MB, alleen pdf, doc, docx en odt bestanden.

Contactpersoon: Evert Fermin