21 sep 2023

Planner / Inkoper (Junior / Operationeel) - m/v

Retail wonen • +2 jaar • MBO/HBO Commercieel • Amersfoort • Fulltime

In de rol van Planner / Inkoper ben je cruciaal voor het soepel verlopen van onze orderstroom. Je zorgt voor de inkoop en plant de uitlevering van orders die onze klanten hebben geplaatst. We zijn op zoek naar iemand die klantvriendelijkheid hoog in het vaandel heeft staan en die altijd streeft naar de beste oplossingen.

Gevraagd:

Geboden:

Wat ga je doen?

Wij  geloven in de filosofie dat we klanten behandelen als familie. Dus geef je elke dag het beste van jezelf om onze klanten te helpen. Je neemt verantwoording voor je werk en zorgt dat alles tot in de puntjes geregeld is.
Je communiceert met de klant, met leveranciers en onze leggers. Het doel is dat alle producten en middelen op het juiste moment op de juiste plaats zijn. Dit vergt een consequente planning en goede communicatie skills, maar het geeft ook veel voldoening als dit allemaal soepel verloopt en de klant tevreden is.
In je werk heb je de beschikking over een adequaat geautomatiseerd systeem, dit geeft je inzicht in de lopende orders en eventueel potentiele problemen. Het is jouw taak om deze problemen op tijd te signaleren en op te lossen.

Hoe begeleiden wij je daarbij?

Iedereen die bij ons komt werken doorloopt onze basisopleiding, zo dragen we kennis over mbt tot ons product, filosofie en procedures. Pas als je dit volledig beheerst kan je aan de slag. Hierna is er regelmatig bijscholing om je productkennis en communicatieve skills aan te scherpen. Dit geeft jou de zekerheid dat je altijd het beste uit jezelf en je carrière kunt halen. Want uiteraard biedt zo’n jonge snelgroeiende organisatie kansen en mogelijkheden aan medewerkers met talent.

Wie zijn wij?

Met 15 winkels zijn we de snelste groeiende speler in de vloerenmarkt in Nederland.
Wij hebben ons streven kunnen vertalen naar de combinatie vakspecialist in service tegen bouwmarktprijzen. We zijn een moderne retail organisatie met een sterke online ondersteuning van de fysieke winkels. Met een zeer commercieel productportfolio, wat voor een deel in eigen beheer wordt geproduceerd in combinatie met de producten van alle bekende merken, bieden we de klant een optimale productmix.

Onze ambitie

We zijn ambitieus. Wij zien dat onze formule goed werkt en het aantal klanten sterk groeit. Jaar in, jaar uit. Wij willen de beste zijn en blijven in onze markt.
Wij geloven in de schaalbaarheid en globaliteit van onze formule en willen naast Nederland uitbreiden naar alle landen binnen de Europese Unie.

Arbeidsvoorwaarden:

Vacaturenummer: 230903

Heb je interesse in deze vacature?

print mail Tip een vriend(in) Tip een vriend(in) solliciteer direct Solliciteer

 
 

Voor de bijlagen geldt: Max. 2 MB, alleen pdf, doc, docx en odt bestanden.

Contactpersoon: Evert Fermin