5 jan 2024

Sales Accountmanager

Retail woondecoratie • > 5 jaar accountmanager • HBO • Amsterdam • FT- 32 uur

Spice up your christmas with Vondels luxury, trendy & funny Christmas ornaments ⭐⭐⭐
Wij zijn op zoek naar een Sales AccountManager!
Een fantastische functie bij het Nederlands Kerst ornamenten merk waar het elke dag Kerst is!

Vondels: Ons team ontwerpt en produceert onze eigen Kerst Collectie en we zijn op dit moment bezig de Vondels Collectie uit te breiden met inspirerende gifts & home artikelen. De afgelopen 8 jaar hebben we wereldwijd een sterke positie opgebouwd en verkopen aan ruim 1000 retailers in meer dan 45 landen in de wereld.

Vondels is een florerend bedrijf met 14 vaste medewerkers en ons sales team bestaat uit twee sales accounts Nederland medewerkers en 3 sales support collega’s. Onze klanten zijn warenhuizen, concept stores, bloemisten, fashion stores, eigenlijk de mooiste winkels over de hele wereld :)

 Om de groei verder te kunnen uitbouwen is Vondels op zoek naar een Sales Account Manager die verantwoordelijk is voor het sales team. Je bent het gezicht en ambassadeur van Vondels naar buiten toe. 

Het sales team dat je aanstuurt bestaat uit de sales account Nederland medewerkers en de Europese agenten in 6 landen.  Daarnaast ben je verantwoordelijk voor alle internationale klanten. Je rapporteert direct aan de Director Sales.

 Je werkzaamheden zijn:

 Wie zoek ik:

 Wat bieden zij:

En daarnaast  ook nog eens:

Heb je interesse in deze vacature?

print mail Tip een vriend(in) Tip een vriend(in) solliciteer direct Solliciteer

 
 

Voor de bijlagen geldt: Max. 2 MB, alleen pdf, doc, docx en odt bestanden.

Contactpersoon: Marjan van Cortenberghe