11 jun 2024

Sourcing Projectmanager

Retail food marketing • +3 jaar • HBO commercieel • Amsterdam • Fulltime, vanaf 32 uur

Ben jij de ultieme regelkoning of -koningin met een ongekende passie voor het begeleiden van onze markteting acties voor de internationale (food) retail ? Dan ben jij absoluut de persoon waar we naar op zoek zijn.

Wij storten ons op het creëren en produceren van duurzame spaarcampagnes voor families over de hele wereld. We werken samen met (food)retailers en maken alles mogelijk: van vrolijke stickers en verzamelkaartjes tot prachtige albums, knuffels en unieke duurzame 3D-producten. Onze groei gaat razendsnel en we hebben dringend behoefte aan een organisatiewonder om al onze bruisende campagnes vlekkeloos te laten verlopen. Dus, kom op!

We hebben jou nodig als onze nieuwe fulltime projectmanager (32-40 uur). Let's make magic happen! 

De functie

Als schakel tussen onze organisatie, klanten en een divers team van interne en externe experts, vertaal jij klantwensen naar innovatieve en duurzame concepten. Je regisseert het proces tussen verschillende afdelingen, zorgt voor optimale klanttevredenheid en waarborgt de tijdige ontwikkeling, productie en levering van projecten. Deadlines zijn cruciaal, ook bij zelfstandig werken. 

Hoe jouw dag eruit ziet

Over jou

We werken in een klein maar gezellig team. Onze bedrijfscultuur is informeel, professioneel, ambitieus en we zijn gevestigd in Amsterdam-Centrum .We bieden jou een marktconform salaris. 

Vacaturenummer: 240602

Heb je interesse in deze vacature?

print mail Tip een vriend(in) Tip een vriend(in) solliciteer direct Solliciteer

 
 

Voor de bijlagen geldt: Max. 2 MB, alleen pdf, doc, docx en odt bestanden.

Contactpersoon: Evert Fermin